Ηρέμησε με την ανατροπή, «ζεστάθηκε» με Τουρέ

Αφού η ΑΕΛ επέστρεψε στις επιτυχίες, υπάρχει ηρεμία πλέον στο στρατόπεδο της Λεμεσού. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν πάτησαν… ξανά την μπανανόφλουδα μετά τον αγώνα με την Ένωση και με τριάρα στο παιχνίδι με τη Δόξα (έπειτα από ανατροπή) ξόρκισαν το κακό και επανέλαβαν τον καλό τους εαυτό.

Πέρα από το αγωνιστικό, στην ΑΕΛ τρέχουν και το μεταγραφικό καθώς απομένει μόνο η τρέχουσα εβδομάδα ώστε να ολοκληρωθεί το πλάνο της ενίσχυσης. Ο Άντονι Γεωργίου ανακοινώθηκε ήδη και αναμένεται πως θα είναι έτοιμος εντός των επόμενων ημερών, όταν δηλαδή θα περάσουν οι 14 μέρες του αυτοπεριορισμού.

Από εκεί και πέρα στο μυαλό του Κέρκεζ υπάρχει και η ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και ο Τόμας Τουρέ είναι μια περίπτωση που αξιολογήθηκε θετικά και η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων έκανε ήδη βολιδοσκόπηση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Γάλλος αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και είναι 27 ετών. Ο Κέρκεζ παρουσιάζεται ιδιαίτερα ζεστός με την περίπτωση του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο καθώς ο Τουρέ δεν έχει δώσει απάντηση στην ΑΕΛ.

Το ψάξιμο δεν σταματά, την ίδια ώρα που η διοίκηση των Λεμεσιανών θα μπει σε διαπραγματεύσεις για αποδέσμευση παίκτη ώστε να μεταγραφεί ο Τουρέ ή κάποιος άλλος.

Επικρατέστερος για να κουνήσει μαντίλι είναι ο Γκαζαριάν, υπόθεση η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη. Βλέπετε, ο Αρμένιος ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2023, γεγονός που δυσκολεύει πολύ τον Αντρέα Σοφοκλέους και τους συνεργάτες του.

Σκέφτονται ήδη τον Ερμή

Η προετοιμασία της ΑΕΛ συνεχίζεται ενόψει του αγώνα της Παρασκευής κόντρα στον Ερμή. Η ομάδα της Λεμεσού θα ταξιδέψει στο «Αμμόχωστος», με τους γαλαζοκίτρινους να μην έχουν και την καλύτερη απόδοση στα εκτός έδρας. Ζητούμενο είναι η βελτίωση και αυτού του στατιστικού ώστε να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς και εκτός… σπιτιού. Ο Κέρκεζ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Παπαφώτη και Α. Αβραάμ, όπως επίσης και τον Γκαζαριάν που φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Βόσνιο τεχνικό.