Ιωάννου: «Θα είναι εντελώς διαφορετικά με το πρώτο παιχνίδι» – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε τι ανέφερε ο Νικόλας Ιωάννου ο οποίος εκπροσώπησε τους διεθνείς μας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (7/9, 21:45) εκτός έδρας αγώνα της εθνικής μας με τη Σλοβακία για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε…

«Αύριο παίζουμε μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, τη Σλοβακία. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς. Θα είναι εντελώς διαφορετικό με το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε εναντίον της Σλοβακίας (σ.σ 0-0 στο ΓΣΠ). Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, στο 100% αν θέλουμε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα τα τελευταία δύο παιχνίδια που παίξαμε δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε όμως όπως είπε κι ο προπονητής μας θέλουμε να κλείσουμε αυτά τα τρία παιχνίδια με τον καλύτερο τρόπο. Και πιστεύω αν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας θα φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς ο Νικόλας Ιωάννου γιατί η ομάδα μας δεν παρουσίασε τον Σεπτέμβρη το πρόσωπο του Μαρτίου, είπε πως αυτό οφείλεται στις απουσίες κάποιων ποδοσφαιριστών και στο ότι αυτή την περίοδο οι ποδοσφαιριστές δεν είναι στο 100% της φόρμας τους. Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι αύριο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.