Ιωάννου: «Να έχουμε μια καλύτερη πορεία»

Ο Στέλιος Ιωάννου έκανε δηλώσεις για την προετοιμασία της Δόξας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ τοποθετήθηκε και για τον Κώστα Σακκά που ξεκινά ως πρώτος προπονητής με αρκετές φιλοδοξίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0:

Για την παρουσία του στην Κυπερούντα: «Βρισκόμαστε εδώ με την προπονητική ομάδα και τον πρόεδρο για να αξιολογήσουμε το χώρο που θα πραγματοποιηθεί ένα κομμάτι της προετοιμασίας».

Πότε θα γίνει η προετοιμασία στην Κυπερούντα; «Μέσα Ιουλίου. Θα αρχίσουμε πιο νωρίς την προετοιμασία λόγω της διακοπής. Θα γίνει σε διάφορα στάδια η προετοιμασία».
Για τον προγραμματισμό: «Η στελέχωση του ρόστερ είναι το Α και το Ω. Και πέρσι στελεχωθήκαμε με καλούς ποδοσφαιριστές, όμως δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Ευελπιστούμε να φέρουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, για να έχουμε μια καλύτερη πορεία».

Για τη σημασία της επιστροφής του Σαντίκ: «Υπάρχει μια χημεία με τον Σαντίκ. Είναι ένα παιδί που τον αγκαλιάσαμε με το που ήρθε στην ομάδα και μας το ανταπόδωσε. Ελπίζω να μας βοηθήσει».

Για το ότι μετά από χρόνια, η προετοιμασία αρχίζει με νέο προπονητή: «Ο κ. Χατζηλούκας προσέφερε πάρα πολλά στη Δόξα. Τώρα έχουμε ένα αξιόλογο προπονητή, ένα πραγματικό εργάτη και θεωρώ ότι με τον έργο του θα βοηθήσει την ομάδα».