«Ήμασταν άτυχοι σε κομβικά σημεία της σεζόν, πιο δύσκολη η επόμενη – Μίλησε με ομάδες ο Μαέ»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου πριν από την έναρξη του τελευταίου αγώνα των γαλαζοκιτρίνων στη χρονιά με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το λέγαμε όταν ερχόμασταν εδώ στο Μακάρειο ότι από εδώ ξεκινήσαμε, με τον ίδιο αντίπαλο. Εντάξει, ήταν μια χρονιά η οποία μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Ναι μεν επιστρέφει η ΑΕΛ στην Ευρώπη μετά από ένα χρόνο απουσίας αλλά νιώθουμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Θεωρώ ότι σε κάποια κομβικά σημεία της χρονιάς ήμασταν άτυχοι και χάσαμε σημαντικούς βαθμούς, από κάποιες φάσεις κρίθηκε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Σε γενικές γραμμές είμαστε προβληματισμένοι, θα πρσοπαθήσουμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα ακόμη καλύτερα και χωρίς καμιά αμφιβολία η ομάδα θα πρέπει να διεκδικήσει και την επόμενη χρονιά τους τίτλους».

Για το ότι ανέβηκαν οι προσδοκίες: «Η επόμενη χρονιά θα είναι η πιο δύσκολη. Αρκετές φορές στο παρελθόν η ομάδα είχε κάνει τέτοιες πρωταγωνιστικές πορείες αλλά στην αμέσως επόμενη υπήρχε ένα κενό. Είναι άλλο ένα πράγμα που πρέπει να μας προβληματίζει και πρέπει να είμαστε πολύ προσγειωμένοι και να δουλέψουμε πολύ σοβαρά και συντονισμένα, να πάμε με το πλάνο που ξεκίνησε την περασμένη χρονιά και το οποίο λειτούργησε».

Για τις μεταγραφικές φήμες: «Δεν θα σχολιάσω κανένα όνομα, έχουν γραφτεί καμιά 15αριά. Το μόνο που θα πω είναι ότι θα ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά ποιοτικά και πιο ψηλά σε σχέση με τη χρονιά που φεύγει. Στόχος είναι να έρθουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που να έχουν μέλλον και να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις για να διεκδικήσουμε τίτλος».

Για τον Μαέ: «Μας έχει ενημερώσει πως θα έρθουν σύντομα προτάσεις για τον ίδιο. Όπως μας έχει πει, έχει μιλήσει ήδη με κάποιες ομάδες. Είναι δεδομένο στο ποδόσφαιρο πως γίνονται αγορές και πωλήσεις. Αν είναι ικανοποιητικές οι προτάσεις θα προχωρήσουμε».