Η τραγική εικόνα του ΑΠΟΕΛ κι οι καταθλιπτικοί αριθμοί

Και δεν φτάνουν όλα αυτά, βλέπεις να γίνονται και αψυχολόγητες ενέργειες. Το ερώτημα είναι πού θα σταματήσει ο κατήφορος για τον ΑΠΟΕΛ…

Χωρίς αρχή και τέλος ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Ουζουνίδη έδειξε μεγάλες και χτυπητές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές σε ολόκληρο το παιχνίδι με την Πάφο (σ.σ. ήττα 1-0 στο ΓΣΠ), με τους Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Ατζίλι και Κλωναρίδη να μην μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα προς την αντίπαλη εστία.

Είναι ενδεικτικό ότι σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο οι γαλαζοκίτρινοι δημιούργησαν όλη κι όλη μία καλή ευκαιρία, με τον Κλωναρίδη στο 28ο λεπτό να βγάλει σέντρα αλλά από κοντά ο Ατζίλι να μην μπορεί να νικήσει τον Ρούντκο.

Για να αντιληφθεί όμως κανείς το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει στην ανάπτυξη είναι σημαντικό να πούμε ότι η προαναφερθείσα φάση προήλθε από αντεπίθεση! Δεν είναι τυχαίο ότι από τη στιγμή που η Πάφος έμεινε με δέκα παίκτες και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει δεν άλλαξε κάτι σε ό,τι αφορά την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Χωρίς φαντασία, αυτοματισμούς, χωρίς ζωντάνια και ενέργεια ο ΑΠΟΕΛ έδειξε να «πονάει» σε όλες τις γραμμές. Ούτε οι αλλαγές του Ουζουνίδη βοήθησαν την ομάδα να βελτιωθεί και να γίνει αποτελεσματική. Μετά από έξι αγωνιστικές ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε δύο φορές, όσες και οι φορές που έφερε ισοπαλία και ηττήθηκε, με τον συντελεστή τερμάτων να είναι 5-6.

Μιλάμε για αριθμούς καταθλιπτικούς για μια ομάδα όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ που είδε την απόσταση από την κορυφή να αυξάνεται στους έξι βαθμούς και σήμερα μπορεί να μεγαλώσει περισσότερο αν επικρατήσει ο Απόλλωνας του Ολυμπιακού.

Δεν είναι όμως μόνο οι βαθμοί, αλλά και η τραγική εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο το τελευταίο διάστημα. Και δεν φτάνουν όλα αυτά, βλέπεις να γίνονται και αψυχολόγητες ενέργειες, όπως αυτή που έκρινε την αναμέτρηση με τον Ανουάρ να… απλώνει το χέρι του και να βρίσκει πάνω η μπάλα. Το ερώτημα είναι πού θα σταματήσει ο κατήφορος για τον ΑΠΟΕΛ…

Διαβάστε επίσης

O Φανιέρος… που ήθελε ο ΑΠΟΕΛ και ο «αντικαταστάτης» του Ουζουνίδη

Υπάρχει θέμα Ουζουνίδη στον ΑΠΟΕΛ; Η απάντηση… αναμονής του Πετεβίνου

Zήτησε συγνώμη ο Ουζουνίδης – «Δεν ξέρω αν μπορούν να αντέξουν την πίεση οι παίκτες»

Δεν έφτανε ο νέος… πάτσος, θέμα και με Ανουάρ, Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ

Συνεχίζεται ο κατήφορος του ΑΠΟΕΛ – Νέο… ηλίθιο λάθος και με την Πάφο να παίζει με 10 παίκτες