Η (τότε) ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για Ορλάντο Σα

Πορτογαλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο ΑΠΟΕΛ έκανε κίνηση για τον Ορλάντο Σα, όμως πήρε αρνητική απάντηση από τον 32χρονο επιθετικό (διαβάστε ΕΔΩ).

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Πορτογάλου στράικερ εμπλέκεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των γαλαζοκιτρίνων, μιας και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδου ακούστηκαν διάφορα τέτοια σενάρια.

Πάντως, η μόνη ανακοίνωση που εκδόθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λευκωσίας και αφορούσε τον Ορλάντο Σα ήταν το 2014 όταν σε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ, ο τότε παίκτης της ομάδας της Λεμεσού είχε κάνει άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση καταδίκαζε την ενέργειά του.

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ καταδικάζει απερίφραστα τις απρεπείς χειρονομίες του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Ορλαντο Σα τις οποίες δυστυχώς ολόκληρη η ποδοσφαιρική Κύπρος παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς της δέκτες. Είναι απαράδεκτο προικισμένοι ποδοσφαιριστές που αποτελούν ινδάλματα για νέα παιδιά να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο προκαλώντας ωμά τους οπαδούς της ομάδας μας τους οποίους συγχαίρουμε για την ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση τους» ανάφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που είχε τότε εκδοθεί.