Η θέση του Απόλλωνα για την έκρηξη θυμού του Σωφρόνη

Την έκρηξη του Σωφρόνη Αυγουστή (διαβάστε ΕΔΩ), μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ερμή, σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου.

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παραδοσιακά παιχνίδι για μας. Ευτυχώς η ομάδα παρουσίασε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο. Είχαμε αρκετή διάρκεια στο παιχνίδι μας. Σκοράραμε έξι τέρματα και πήραμε το ζητούμενο που ήταν τρεις βαθμοί. Κρατάμε τη σταθερή απόδοση σχεδόν όλων των παικτών σε ψηλό βαθμό και επίπεδο. Κερδίσαμε χρόνο και ηρεμία για τις 15 μέρες που ακολουθούν. Νομίζω ότι αυτή η διακοπή θα είναι ότι καλύτερο για μας για να επιστρέψουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Λάρσον: «Θα κάνει ειδικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Πάφο».

Αν έκλεισε το θέμα της ενίσχυσης: «Το παράθυρο ενίσχυσης θα κλείσει στις 15 Σεπτεμβρίου. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν υπάρχει περίπτωση ο πρόεδρος να αρνηθεί οποιαδήποτε μεταγραφική επιθυμία του προπονητή».

Για τις χθεσινές τοποθετήσεις του Αυγουστή: «Ζω τον Σωφρόνη εδώ και χρόνια καθημερινά. Ο άνθρωπος που προσπάθησε να τον αποτρέψει ήμουνα εγώ. Είναι ένας αυθεντικός εξωστρεφής άνθρωπος. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, δεν μπορούμε να κρίνουμε τον κόσμο αλλά ούτε να στήνουμε την ομάδα στον τοίχο. Ίσως να αισθάνεται κάποια αδικία από κάποια σχόλια. Είμαστε μεγάλη ομάδα και ο κόσμος έχει το δικαίωμα να μας κριτικάρει φτάνει όμως να μην φτάνουμε στα άκρα της πλήρης απαξίωσης. Σαφέστατα, για μας δεν υπήρχε ποτέ θέμα με τον Σωφρόνη. Ήταν ένα συναίσθημα το οποίο εξέφρασε και δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο. Ο Σωφρόνης έχει επωμιστεί ένα τεράστιο και πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος που θα μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε».

Για την προκλήρωση: «Δεν ήταν καθόλου καλή η προκλήρωση για μας. Αυτό το οποίο θέλουμε είναι να αγωνιστούμε εντός έδρας».