Η θέση της Ανόρθωσης για το θέμα Τιμούρ – «Καλούμε τα ΜΜΕ…»

Αντίδραση από την Ανόρθωση προέκυψε μετά τα σχόλια που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Δημήτρης Χριστοφόρου τονίζει μέσω ανάρτησής του στα social media πως πρόεδρος και προπονητής είναι σε καθημερινές επαφές, ενώ εκφράζει τη δυσαρέσκεια της διοίκησης για τα συνεχή δημοσιεύματα και «σφήνες» των ΜΜΕ επί του θέματος, καλώντας τα να διασταυρώνουν τις πληροφορίες που δημοσιεύουν.

Δείτε επίσης: Ήταν «σπόντες» ή ήταν απλά ο Τιμούρ;

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η Διοίκηση της Ανόρθωσης είναι προσηλωμένη στο πλάνο και στους στόχους της. Η διαχείριση των ζητημάτων υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες που βιώνουμε, είναι ακόμη πιο δύσκολη.  Προτεραιότητα είναι οι επερχόμενοι αγώνες και ο εν εξελίξει προγραμματισμός.  Πρόεδρος και προπονητής είναι σε καθημερινές επαφές για το κεφάλαιο αυτό, κομμάτι του οποίου είναι και τα συμβόλαια που λήγουν. Την ίδια στιγμή όμως, η Διοίκηση εκφράζει τη δυσαρέσκεια της γιατί εδώ και ένα δίμηνο υπάρχουν συνεχώς δημοσιεύματα και σφήνες, για το συμβόλαιο του προπονητή μας. Καλούμε τα ΜΜΕ να διασταυρώνουν τις πληροφορίες που δημοσιεύουν, γιατί και αχρείαστη αναστάτωση προκαλούν στον κόσμο και εκτεθειμένα μένουν τα ίδια. Παραμένουμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στην επίτευξη των στόχων μας».