Τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας – Τα ανοικτά θέματα στο ρόστερ

Στην εβδομάδα των εργομετρικών εξετάσεων και στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας εισέρχεται από την ερχόμενη Δευτέρα (29/6) η ΑΕΚ και ο κόσμος της αγωνιά για τις επόμενες μεταγραφές.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο νέος γυμναστής της ομάδας για τη νέα σεζόν θα είναι ο 40χρονος Ισπανός Νόρμπερτ Καλάου Άρμπο (έχει παραστάσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα), ωστόσο νεότερα για τις μεταγραφικές κινήσεις, τις οποίες χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής Αρνάλ Κόντε, δεν υπάρχουν.

Η ομάδα της Λάρνακας απέκτησε μέχρι στιγμής μόνο δύο ποδοσφαιριστές, τον επιθετικό Ανδρέα Μακρή και τον Σκοπιανό μέσο Στέφαν Σπιρόφσκι, ενώ ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των Ακοράν και Μοϊσόφ.

Οι κιτρινοπράσινοι, ωστόσο, χρειάζονται ουσιαστική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, προκειμένου να επιστρέψουν σε πρωταγωνιστική τροχιά. Τα αιματολογικά και εργομετρικά τεστ στην ΑΕΚ θα γίνουν το διήμερο 2-3 Ιουλίου και οι προπονήσεις θα αρχίσουν τη Δευτέρα 6 Ιουλίου. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στην Κακοπετριά από τις 21 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου. Μέχρι τότε η προσπάθεια του Κόντε θα είναι να ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό.

Οι εκκρεμότητες της ομάδας:

Οι εκκρεμότητες παραμένουν πολλές για την ΑΕΚ. Το θέμα του Χέφελ δεν έχει ξεκαθαρίσει, παρόλο που ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Ούτε υπάρχει κάποιο νεότερο στην περίπτωση του Ναράνχο, ο οποίος έπαιξε δανεικός από την Τενερίφη. Η ΑΕΚ τον θέλει, αλλά η επέκταση του δανεισμού του δεν είναι στο χέρι της. Παρελθόν αναμένεται ν’ αποτελέσουν οι Ραούλ, Φακούντο και Κάσες.