Η συγγνώμη της Μπάγερν για τη σύνδεση Ολυμπιακού – Ακρόπολης (pic)

Mια ανάρτηση με τον Mάνουελ Νόιερ και στο βάθος την Ακρόπολη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους φίλους του Παναθηναϊκού, με την Μπάγερν εντέλει να ζητά συγγνώμη και να την αντικαθιστά.

Οι πράσινοι μπορεί να απέχουν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξαιτίας των διοικητικών παλινωδιών, ωστόσο ο κόσμος τους κρατά τη σημαία του συλλόγου ψηλά, οδηγώντας έτσι τη γερμανική ομάδα των σαράντα εννέα εκατομμυρίων ακόλουθων στο facebook να απολογηθεί δημόσια για ένα λάθος!

Αφορμή αυτού αποτέλεσε η επιλογή των Βαυαρών να τοποθετήσουν στην προαναγγελτική φωτογραφία για το αποψινό παιχνίδι στο Φάληρο μεταξύ του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν, τον Νόιερ με φόντο την Ακρόπολη.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και σχολιάστηκε αρκετά. Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού έσπευσαν να ψέξουν την κίνηση της Μπάγερν για τη σύνδεση του Ολυμπιακού με το κορυφαίο αθηναϊκό μνημείο κι όχι με τον Πειραιά, όπου εδρεύει ο σύλλογος.

Κι αυτό βέβαια από έναν παγκόσμιο κολοσσό του αθλητισμού, που απασχολεί περί τους είκοσι πέντε δημοσιογράφους κι ακόμη πέντε άτομα μόνο για τα social media. Ως κορυφαίος σύλλογος που είναι ωστόσο, η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν θα μπορούσε να μην αναγνωρίσει το λάθος της και να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη!

Η Μπάγερν έσπευσε να ανεβάσει νέα φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στα social media, αυτή τη φορά με φόντο το λιμάνι του Πειραιά, γράφοντας: «Ζητάμε συγγνώμη για το λάθος μας στο γραφικό του αγώνα κι ευχαριστούμε τον χρήστη του twitter που μας βοήθησε να το διορθώσουμε. Και σας ευχαριστούμε όλους για τα σχόλιά σας εδώ! Έχουμε επίσης αλλάξει τη φωτογραφία στην ανάρτηση».

bayern_oly_0.png

Πηγή: sdna.gr