Η προσοχή στην άμυνα, θέλει δυνατές προσθήκες ο ΑΠΟΕΛ

Στον ΑΠΟΕΛ, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι συνεργάτες του έχουν στρέψει την προσοχή τους στο πώς θα δημιουργήσουν μία πολύ δυνατή άμυνα, γνωρίζοντας ότι οι διακρίσεις ξεκινούν από αυτή τη γραμμή. Η γραμμή αυτή λοιπόν χρειάζεται σημαντική ενίσχυση από τις μεταγραφές, καθώς δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή ούτε και νεαροί Κύπριοι από τις ακαδημίες που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να βοηθήσουν.

Εκτός και ο Σάβιτς;

Τόσο καιρό ακούγαμε ότι ο πολύ ακριβός Βουγιαντίν Σάβιτς θα επέστρεφε για μια τελευταία χρόνια στον ΑΠΟΕΛ. Από χθες όμως διέρρευσαν άλλα πράγματα που φέρουν τον Σάβιτς να παραμένει στη Σλοβενία καθώς έχει δεχθεί πρόταση με διετές συμβόλαιο. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να έλθει σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ για να λυθεί το συμβόλαιό του.

Εάν όντως ο Σάβιτς δεν θα επιστρέψει, τότε ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κινηθεί κάνοντας άλλη μια υπέρβαση ώστε να φέρει άλλον έναν κεντρικό αμυντικό, αριστεροπόδαρο, καθώς τώρα είναι μόνος του ο Σάντος. Υπενθυμίζουμε ότι στην κεντρική γραμμή υπάρχουν ακόμα οι Βινίσιους, Καρώ και Σιέλης, με τον τελευταίο να μην είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει…

Οι δεξιοί μπακ – χαφ

Κενό υπάρχει και στη δεξιά αμυντική γραμμή. Δεν ξέρουμε αν ο Πουρσαϊτίδης προορίζει τον Καρώ και για τη θέση αυτή, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει και για έναν πολύ δυνατό και γρήγορο παίκτη για τη θέση αυτή. Τις τελευταίες μέρες έγιναν αναφορές για Πορτογάλο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν προέκυψε οτιδήποτε.

Βέβαια, για να δουλέψει σωστά η ανασταλτική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ χρειάζονται και γερά πνευμόνια στο κέντρο του γηπέδου. Ο Ανουάρ έφυγε, ο Λουντέμο δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, ενώ δεν πιστεύουμε ότι ο Τζακ Μπερν, εάν παραμείνει, θα είναι ο παίκτης που θα βοηθήσει σημαντικά στον ανασταλτικό τομέα. Έτσι ο Πουρσαϊτίδης καίγεται για έναν παίκτη όπως ο Νταουσβίλι και στον ΑΠΟΕΛ αναμένεται ότι θα καταβληθούν οι τελευταίες προσπάθειες για απόκτησή του. Αν δεν προκύψει θετική εξέλιξη, τότε θα στραφούν σε άλλους υποψήφιους που βρίσκονται στη σχετική λίστα.