«Η πρόκριση μάς δίνει ώθηση, θέλουμε το κύπελλο»

Δεν ήταν εύκολη η πρόκριση επί της Ολύμπιας Λυμπιών επεσήμανε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, σημειώνοντας ότι κάποιοι παίκτες θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη απόδοση.

Για τη νίκη: «Δίκαιη νίκη αλλά όχι εύκολη. Παίξαμε καλά, γρήγορα με σωστές πάσες μέχρι που δεχθήκαμε το γκολ. Εκεί δώσαμε δύναμη στην αντίπαλη ομάδα, μας έβαλε δύσκολα. Όταν σκοράραμε το δεύτερο και μετά το τρίτο γκολ έγινε πιο εύκολο. Γενικά είμαι χαρούμενος αν και κάποιοι παίκτες θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη επίδοση σε προσωπικό επίπεδο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, ειδικά με τους παίκτες στην επίθεση. Η πρόκριση μας δίνει ώθηση για την συνέχεια που είναι δύσκολη.

Πρώτη εμφάνιση ως βασικός για τον Μαυρία, αλλά και για τον Γιοβάνοβιτς. Ο δεύτερος θέλει σίγουρα περισσότερο χρόνο και θα δουλέψουμε σε προσωπικό επίπεδο μαζί του περισσότερο. Αλλά γενικά ήμουν ευχαριστημένος και με τους δύο. Κάποια στιγμή κάναμε δύο αλλαγές με τους Κολ και Ρομπέρζ στο 60’, βοήθησαν πάρα πολύ και έδωσαν την απαιτούμενη ηρεμία σε όλους.

Το κύπελλο είναι μια διοργάνωση που μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι κάτι που το κατέκτησα στην Δανία αν και στην Κύπρο είναι λίγο διαφορετικός ο θεσμός αφού οι περισσότεροι αγώνες είναι διπλοί. Είναι μέσα στους στόχους μας, θέλουμε να το κερδίσουμε. Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήρθαν στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Από αύριο το μυαλό μας θα είναι στον αγώνα με την ΑΕΛ που είναι το μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Ξέρουμε την ΑΕΛ, η ΑΕΛ μας ξέρει. Αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον κόσμο και συμμεριζόμαστε το συναίσθημά τους. Επιθυμώ να έχουμε την ίδια και καλύτερη απόδοση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και από τους δύο οπαδούς έτσι ώστε να έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα».