Η περίπτωση Μαέ και το κέρδος για την ΑΕΛ

Άρχισε από την… άνοιξη το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού για τον Ράιαν Μαέ. Ο επιθετικός της ΑΕΛ είναι δεδομένο πως έχει στρέψει βλέμματα συλλόγων επάνω του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το ευτύχημα για την ομάδα της Λεμεσού είναι πως ο 22χρονος διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν και έτσι μπορεί να επωφεληθεί οικονομικά σε περίπτωση πώλησης, ενώ αν δεν προχωρήσει αυτό το ενδεχόμενο, τότε ο Κέρκεζ θα τον έχει στη διάθεσή του και τη νέα σεζόν.

Στα γραφεία των γαλαζοκιτρίνων φαίνεται πως έχουν φτάσει ήδη κάποιες προτάσεις, οι οποίες αξιολογούνται από τη διοίκηση της ομάδας. Το ενδιαφέρον της Φερεντσβάρος είναι δεδομένο, ενώ ομάδες, τόσο της Τουρκίας όσο και της Ρωσίας, βλέπουν σοβαρά την περίπτωση του Μαέ. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σοφοκλέους και οι συνεργάτες του δεν ξεπουλούν. Γνωρίζουν την αξία του 22χρονου επιθετικού και πόσο έχει… εκτοξεύσει τις μετοχές του μετά τη φετινή του πορεία, καθώς σκόραρε 14 γκολ.

Όσον αφορά τον Έουλερ, το ενδεχόμενο παραμονής ή αποχώρησής του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Οι πολλοί τραυματισμοί έβαλαν σε σκέψεις τον Κέρκεζ, ωστόσο είναι εξαιρετικά ορατό το ενδεχόμενο παραμονής, με αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο, καθώς ο Βόσνιος τεχνικός πιστεύει στις δυνατότητές του.