Η Παρί θέλει Πογκμπά, αλλά…

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποκτήσει τον Πογκμπά αλλά δεν μπορεί να καλύψει το συμβολαιό του εάν δεν καταφέρει να "βγάλει" από πάνω της ορισμένα άλλα μεγάλα συμβόλαια...

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή του Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά, την ίδια στιγμή στη Γαλλία υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που τον συνδέουν με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ένα δημοσίευμα από την ισπανική, Marca, μεταφέρει την πληροφορία πως οι Παριζιάνοι θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους αλλά όμως για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να προχωρήσουν σε… ελαφρύνσεις καθώς ήδη το ρόστερ τους, οικονομικά είναι αρκετά φορτωμένο.

Θυμίζουμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει προχωρήσει στην απόκτηση των Βαϊνάλντουμ, Ντοναρούμα, Χακίμι και Σέρχιο Ράμος και τα χρήματα που μπορεί να προσφέρει αλλά και να διαθέσει για το συμβόλαιο του Πογκμπά είναι περιορισμένα. Έτσι θα πρέπει να βγάλει κάποια συμβόλαια άλλων παικτών από πάνω της για να μπορέσει να «κλείσει» και τον Πογκμπά.
Αυτή την στιγμή ο Πογκμπά παραμένει –μέχρι νεωτέρας- στη Γιουνάιτεντ η οποία όμως δεν… καίγεται να τον κρατήσει και πάλι στο ρόστερ της τη νέα σεζόν.