Η Ομόνοια τη γλίτωσε για τη «γατούλα» αλλά πληρώνει πρόστιμο για το «παμπολέιο»!

Όπως αναμενόταν, στην Ομόνοια δεν επιβλήθηκε πρόστιμο για το τραγούδι «νιάου βρε γατούλα» που «έπαιξε» από τα μεγάφωνα του ΓΣΠ μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΛ (26/4) για να… πειράξει τους γαλαζοκίτρινους, όμως οι πράσινοι τιμωρήθηκαν για άλλο τραγούδι!

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυβνίδης επέβαλε στο τριφύλλι πρόστιμο για το τραγούδι που μεταδόθηκε μετά τα γκολ του (49′, 90′), το «παμπολέιο» (δείτε ΕΔΩ).

Ο λόγος είναι ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα απαγορεύεται η μετάδοση μουσικής, εν αντιθέσει με το τι ισχύει για μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Το σχετικό απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΚΟΠ για τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:

(α) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2020-2021. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) γιατί κατά την διάρκεια του αγώνα σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις στο 49ο λεπτό του αγώνα και στο 90ο λεπτό αντίστοιχα έγινε χρήση των μεγάφωνών του σταδίου για ανακοίνωση των σκόρερ της ομάδας σας και για μετάδοση μουσικής (τραγούδια)  κατά παράβαση των άρθρων 49-52 του Κεφαλαίου 7 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA   περιόδου 2020-2021
Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’  Φάση, Α’  Όμιλος περιόδου 2020-2021 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΕΛ Λεμεσού/26.04.2021 (8η Αγωνιστική).