«Η Ομόνοια παρενοχλεί τον Σαρφό με αθέμιτα μέσα»

Για «παρενόχληση» του Κίνγκσλεϊ Σαρφό από την Ομόνοια «με αθέμιτα μέσα» κάνει λόγο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Μαυρομμάτης.

Σε ανάρτησή του σε κλειστή ομάδα των μαυροπράσινων στο facebook, αναφέρει πως ο 28χρονος Γκανέζος χαφ, ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, ενημερώνει τη διοίκηση για όσα γίνονται, ενώ παρότι αρχικά δεν κατονομάζει την ομάδα που τον «παρενοχλεί», ακολούθως αποκαλύπτει (έπειτα από ερώτημα φίλου του Ολυμπιακού) πως πρόκειται για την Ομόνοια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Έτσι για να τελειώνουμε να σας ενημερώσω ότι ο Σαρφό έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, έχει σοβαρό μάνατζερ που έχει μακροχρόνιο πλάνο για αυτόν και είναι σε πλήρη συνεργασία με τη διοίκησή μας.

Επιπλέον, θα σας ενημερώσω ότι συγκεκριμένη ομάδα, με αθέμιτα μέσα ενοχλεί τον παίκτη, ο οποίος με τη σειρά του μας ενημερώνει για όλα, αφού γνωρίζει ότι έχει συμβόλαιο και σκοπός του είναι στο μέλλον να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού».

Αφότου κατονόμασε την Ομόνοια κι έπειτα από σχόλιο που ακολούθησε και παρομοίαζε την υπόθεση με αυτήν του Κίκο, ο Μαυρομάτης απάντησε: «Με τη διαφορά ότι ο Κίκο δεν είχε σοβαρό μάνατζερ και δεν έχει σκοπό να ανέλθει αγωνιστικά στο μέλλον και να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό».