Η Ομόνοια αποκαλύπτει: «Όχι» από Νέα Σαλαμίνα, από 100 μέχρι 1340 οι άλλοι

Τις αποφάσεις των σωματείων (πέραν της πρώτης εξάδας) αναφορικά με το αν θα φιλοξενούν ή όχι οπαδούς των αντιπάλων αποκάλυψε η Ομόνοια, ενημερώνοντας για τα όσα έχει ενημερώσει η ΚΟΠ τις ομάδες.

Υπενθυμίζουμε πως έπειτα από απόφαση της ομοσπονδίας, οι έξι ομάδες που πέρσι τερμάτισαν στο πρώτο γκρουπ δεν θα φιλοξενούν αντίπαλους φιλάθλους στους εντός έδρας αγώνες τους, ενώ οι υπόλοιπες οκτώ είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν.

Από αυτές, λοιπόν, η Νέα Σαλαμίνα αποφάσισε να μη φιλοξενεί φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων, ενώ οι άλλες επτά ομάδες είπαν «ναι» και θα φιλοξενούν από 100 μέχρι 1340 οπαδούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται από την ΚΟΠ που στοχεύουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, έχουν ληφθεί οι πιο κάτω αποφάσεις που αφορούν την παρουσία οπαδών της εκάστοτε φιλοξενούμενης ομάδας.

– Στους εντός έδρας αγώνες των ομάδων Ομόνοια, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Απόλλων και ΑΕΛ, η ΚΟΠ αποφάσισε πως δεν θα γίνονται μετακινήσεις φιλάθλων.

– Η Νέα Σαλαμίνα δεν επιθυμεί στους εντός έδρας αγώνες της να φιλοξενεί φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων.

– Τα ακόλουθα Σωματεία έχουν εκφράσει την επιθυμία να φιλοξενούν φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων σύμφωνα με το ποδοσφαιρικό πρωτόκολλο της ΚΟΠ της φάσης 2 (33%) και οι αριθμοί έχουν ως εξής:

  • Καρμιώτισσα (Στέλιος Κυριακίδης): 785 εισιτήρια στην Ανατολική κερκίδα
  • Πάφος FC (Στέλιος Κυριακίδης): 785 εισιτήρια στην Ανατολική κερκίδα
  • Δόξα (Μακάρειο): 1340 εισιτήρια στην Ανατολική κερκίδα
  • Ολυμπιακός (Μακάρειο): 1340 εισιτήρια στην Ανατολική κερκίδα
  • Ερμής («Αμμόχωστος-Επιστροφή»): 100 εισιτήρια
  • ΕΝΠ (Τάσος Μάρκου): 552 εισιτήρια στην Ανατολική κερκίδα
  • Εθνικός Αχνας (Δασάκι): 1320 εισιτήρια στην Ανατολική & Νότια κερκίδα