Η Ομόνοια απάντησε αρνητικά στον ΑΠΟΕΛ και το ντέρμπι δεν αλλάζει

Μετά τη γνωστοποίηση των μέτρων από την κυβέρνηση ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να αλλάξει την ώρα του ερχόμενου ντέρμπι με την Ομόνοια, όμως πήρε αρνητική απάντηση από τους πράσινους.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι γαλαζοκίτρινοι, ζήτησαν να υπάρξει αλλαγή της ώρας έναρξης του ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας, αλλά από τη στιγμή που η συμπολίτισσα δεν ήταν σύμφωνη ο αγώνας θα γίνει κανονικά στις 19:00.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Επειδή αρκετός κόσμος απευθύνεται κοντά μας ζητώντας να προχωρήσουμε σε διάβημα για αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα της Δευτέρας, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να το παρακολουθήσει, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα εξής.

Από την μέρα γνωστοποίησης των νέων μέτρων επικοινωνήσαμε με την Cablenet, η οποία άμεσα εξέφρασε την θετική της πρόθεση για να μεταφερθεί η ώρα έναρξης από τις 19:00 στις 17:00. Αμέσως μετά απευθυνθήκαμε στην Ομόνοια για να προχωρήσουμε σε κοινό αίτημα αλλαγής της ώρας έναρξης.

Όμως από πλευράς Ομόνοιας  η απάντηση ήταν αρνητική. Απόφαση την οποία σεβόμαστε. Ως εκ τούτου ως ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσαμε να αποστείλουμε ένα τέτοιο αίτημα στην ΚΟΠ αφού από την στιγμή που δεν ήταν κοινό δεν θα γινόταν αποδεκτό».