Η Ομόνοια αλλάζει σκηνικό, στασιμότητα για Ουζόχο και Ακιντόλα

Το σημερινό ρεπορτάζ της Ομόνοιας...

Μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας προετοιμασίας, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας σήμερα απολαμβάνουν το ρεπό τους και από αύριο θα αρχίσουν εκ νέου οι προπονήσεις, όμως σε άλλο σκηνικό.

Η προετοιμασία των πρασίνων μεταφέρεται στην ορεινή Κυπερούντα όπου η ομάδα θα μείνει συνολικά δύο εβδομάδες και θα συνεχίσει εκεί τις προπονήσεις της σε χαμηλότερες θερμοκρασίες από αυτές που επικρατούν στη Λευκωσία. Μετά την Κυπερούντα θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα γίνει προετοιμασία και στο εξωτερικό. Αν η Ομόνοια αποφασίσει να βγει εκτός Κύπρου, ο επικρατέστερος προορισμός είναι η Σλοβενία, αν και ακόμα δεν έχουν υπογραφεί τα σχετικά συμβόλαια, ούτε έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις που αφορούν την παραμονή της ομάδας στην εν λόγω χώρα και τα φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν.

Εντούτοις έχει γίνει πολύ μεγάλη προεργασία και αυτή τη στιγμή η Σλοβενία θεωρείται ο επικρατέστερος προορισμός. Φαίνεται όχι έχουν εντοπιστεί δυνατές ομάδες για φιλικά παιχνίδια, που ήταν και ο ένας από τους δύο βασικούς στόχους της Ομόνοιας. Ο άλλος είναι να βρεθεί μια χώρα με καλά επιδημιολογικά δεδομένα και η Σλοβενία είναι, αφού κατατάσσεται στην κατηγορία Α. Αυτοί ήταν οι δύο πιο σημαντικοί λόγοι για να επιλεγεί η χώρα, όμως υπάρχει ένα παραθυράκι να μην γίνει εκεί η προετοιμασία.

Ο προγραμματισμός

Στα μεταγραφικά τώρα, για τη θέση στην επίθεση υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις που αξιολογούνται, όμως δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές με κάποιον ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά τον Ουζόχο, η Ομόνοια τον θέλει και περιμένει την ανάδειξη νέας διοίκησης στη Λα Κορούνια, προκειμένου να καταθέσει και επίσημα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του τερματοφύλακα.

Περίπου το ίδιο ισχύει και με τον Ακιντόλα, αφού οι πράσινοι περιμένουν τη Μίντιλαντ να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή όχι. Μέχρι στιγμής είναι δεδομένες οι δυσκολίες αφού η Μίντιλαντ δεν αποφάσισε τι θα κάνει.

Πάντως, αξιολογούνται κι άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών, ενώ πάντα είναι ανοικτό το παράθυρο για περαιτέρω ενίσχυση και αύξηση του ποιοτικού βάθους καθώς η χρονιά αναμένεται δύσκολη και η Ομόνοια χρειάζεται μεγάλο ρόστερ για να ανταποκριθεί.

Προηγούμενο άρθροΜπουφόν: «Θα παίζω τουλάχιστον ως τα 43 μου»
Επόμενο άρθροΑπό τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην Ανόρθωση ο Κριτικός!
ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
Ήθελε να γίνει γυμνάστρια αλλά στην πορεία κατέληξε στο… αθλητικό ρεπορτάζ! Το 2010 εισέβαλε σε έναν καθ’ όλα ανδροκρατούμενο χώρο, με μοναδικό στόχο να διαπρέψει. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Super Sport FM 104 (ραδιόφωνο-εφημερίδα) και ακολούθως το 2012 πήρε μεταγραφή στο γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης. Η συνέχεια τη βρήκε να δοκιμάζει την τύχη της στην τηλεόραση (CySports και Plus), ενώ το 2017 κατέληξε και πάλι στο ραδιόφωνο, εργαζόμενη στον Active. Έπειτα από δύο χρόνια αποφασίζει να ενταχθεί στην οικογένεια του ΠΟΛΙΤΗ, ενώ ταυτόχρονα ανήκει και στο ρόστερ της Cytavision, ως ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου. Επίσης, έχει κάνει διάφορες παρουσιάσεις αθλητικών γεγονότων. Στο βιογραφικό της από το 2015 μπήκε και η μητρότητα, έτσι τον ελεύθερο της χρόνο προσπαθεί να τον αξιοποιεί όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί με την κόρη της.