«Η ομάδα πάει χείριστα, οι παίκτες παρουσιάζονται ανύπαρκτοι. Ο ΑΠΟΕΛ ασθενεί…»

Την δική του θέση για την κάκιστη έως τώρα πορεία του ΑΠΟΕΛ, σχολίασε το πρώην μέλος του Δ.Σ. των γαλαζοκιτρίνων, Τάκης Αντωνίου (Super Sport FM).

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για την ήττα από τον Απόλλωνα: «Στην αρχή δείξαμε καλά σημάδια όμως τελικά η εξέλιξη δεν ήταν ανάλογη. Χάσαμε 2-1 εύκολα και αυτό αποδεικνύει ότι έχουμε ακόμα αρκετές αδυναμίες. Δεν έδειξε ποτέ ο ΑΠΟΕΛ ότι μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα. Η κριτική τώρα είναι το εύκολο κομμάτι, αλλά είναι αχρείαστο καθώς όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Αυτή την στιγμή το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ ασθενεί και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση. Ο Απόλλωνας χθες έπαιξε με πάθος γύρισε το παιχνίδι και νίκησε καθαρά ωστόσο θεωρώ ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος».

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Η ομάδα πάει χείριστα, οι παίκτες παρουσιάζονται ανύπαρκτοι στο γήπεδο, υπήρξε αλλαγή προπονητή, γενικά όλα μοιάζουν καταθλιπτικά. Βήμα βήμα πρέπει να βρεθούν οι λύσεις, να αγοράσει χρόνο με νίκες για να φτιάξει η ψυχολογία. Να έρθει η πρώτη νίκη με Σαλαμίνα στο Κύπελλο στη συνέχεια με ΠΑΕΚΚ στο πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να γίνουμε ομάδα. Οι παίκτες παρουσιάζονται κατώτεροι των δυνατοτήτων τους και αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα. Θέμα του προπονητή να δουλέψει σε αυτό και να αλλάξει η ψυχολογία».