Η μπάλα στα… πόδια του Λάζαρου!

Αποφασίζει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού...

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήρθε την Τρίτη (04/08) στην Κύπρο και αφού συζήτησε με τον Απόλλωνα και είδε τη Λεμεσό, έφυγε για την Αθήνα για να μελετήσει μαζί με τη σύζυγό του την πρόταση που έχει ενώπιόν του και να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στους κυανόλευκους και το νησί μας.

«Ήρθε για να συζητήσει με την ομάδα και να ψάξει λίγο περισσότερο την πόλη και τις εγκαταστάσεις μας. Ο Απόλλωνας του έχει καταθέσει πρόταση και έμεινε ευχαριστημένος και από την πόλη και από τις εγκαταστάσεις. Θα επιστρέψει στην Αθήνα, να συζητήσει με τη σύζυγό του και να αξιολογήσει την πρόταση του Απόλλωνα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο. Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, χωρίς να εννοώ ότι θα έχει θετική ή αρνητική κατάληξη. Ο Απόλλωνας έκανε ό,τι μπορούσε για να τον πείσει, από κει και πέρα εναπόκειται στον ίδιο», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων Φανούριος Κωνσταντίνου.

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, η μπάλα είναι στα πόδια του Λάζαρου για να αποφασίσει τι θα κάνει. Αν θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες ή όχι στην Κύπρο, είναι κάτι που αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει τις αμέσως επόμενες μέρες, καθώς ο Απόλλωνας μπορεί να θέλει τον ποδοσφαιριστή, όμως θα περιμένει έως ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, καθώς θα πρέπει να συμπληρώσει τη θέση στην επίθεση.

Πάει και για δεύτερο

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας θα προχωρήσει και σε δεύτερη προσθήκη στην επιθετική του γραμμή. Είναι κάτι που ζήτησε εξαρχής ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τον ενδιαφέρουν. Πάντως, όσο κι αν μην το λένε επίσημα οι άνθρωποι των κυανόλευκων, ένας εκ των ποδοσφαιριστών που απασχολούν είναι ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων της ΑΕΚ Αθηνών.