«Η μπάλα δεν αποδίδει πάντα το δίκαιο»

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης, μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά: «Από τη μια η τύχη μας βοήθησε με το γκολ στο τέλος, από την άλλη μας αποδόθηκε εν μέρει αυτό που δικαιούμασταν και δεν πήραμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συμβαίνει σε κάθε ομάδα να είναι καλύτερη και να μην κερδίζει. Παίρνουμε τον βαθμό και προχωράμε. Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η ποιότητα του αντιπάλου. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν για την προσπάθεια, τη νοοτροπία και την απόδοση, γιατί τα είχαμε σε ψηλό βαθμό. Ελέγξαμε το παιχνίδι απέναντι σε καλή ομάδα με ποιότητα παικτών, το έχει κατακτήσει αυτό η Ανόρθωση ανεξαρτήτως της πορείας της. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες και προϋποθέσεις, ενώ ήμασταν καλύτεροι δεν πήραμε την καλύτερη απόφαση. Γίναμε επικίνδυνοι με πολλούς διαφορετικούς τρόπος».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Το σημαντικό είναι ότι κάναμε 18 τελικές με μια ομάδα που αμύνεται πολύ καλά. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει και αυτό. Έχω εμπιστοσύνη στην ποιότητα και την ικανότητα των παικτών που έχουμε στην επιθετική γραμμή. Η μπάλα δεν αποδίδει πάντα το δίκαιο. Όμως αν δημιουργούμε, θα μας επιστρεφεί γιατί έχουμε παίκτες καλούς».