Η ΚΟΠ πότε θα μιλήσει για το πόρισμα;

Είναι να διερωτάται κανείς γιατί η ΚΟΠ ακόμη να ενημερώσει την κοινή γνώμη για την απόφασή της σε σχέση με την καταγγελία της Ομόνοιας σε βάρος του ΑΠΟΕΛ για παραβίαση του πρωτοκόλλου. Ενώ λοιπόν ο Στέλιος Νικολάου, όπως μάθαμε από τις ανακοινώσεις των δύο συλλόγων, ολοκλήρωσε το πόρισμά του εδώ και μέρες, ο κόσμος παραμένει στο σκοτάδι.

Η ΚΟΠ δεν ενημέρωσε επίσημα, ως όφειλε, για την ετυμηγορία της σε σχέση με την έρευνα που διενεργήθηκε και, το πιο σημαντικό, δεν εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση. Οι πληροφορίες μας περιορίζονται μόνο σε όσα μαθαίνουμε από τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων.

Ο ΑΠΟΕΛ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το αποτέλεσμα της έρευνας αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας «ότι η καταγγελία της Ομόνοιας ήταν όντως, όπως αναφέραμε από την πρώτη στιγμή, γεμάτη από ψέματα και ανακρίβειες».

Από την πλευρά της η Ομόνοια στη δική της ανακοίνωση σημειώνει ανάμεσα σε άλλα ότι στο πόρισμα υπάρχει παραδοχή από πλευράς ΑΠΟΕΛ ότι ενημερώθηκε από το χημείο για την ύπαρξη κρούσματος 18 λεπτά πριν από την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Έχουμε λοιπόν μόνο αναφορές των δύο ομάδων, σύμφωνα με τις οποίες ο ερευνών λειτουργός δεν εντόπισε παραβιάσεις όσον αφορά το πρωτόκολλο, γι’ αυτό και η Ομόνοια ζήτησε από την ομοσπονδία να αποβάλει τον κ. Νικολάου από τις τάξεις της. Όμως, το ζητούμενο είναι ότι η αρμόδια αρχή, η ΚΟΠ, από τη στιγμή που όρισε ερευνώντα λειτουργό οφείλει να προβεί σε αναλυτική αναφορά για την υπόθεση. Για πόσο, όμως, ακόμα θα περιμένουμε;

Προηγούμενο άρθροΠροσοχή… κορωνοϊός!
Επόμενο άρθροΖιντάν: «Αυτός δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας»
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ
Κατάγεται από τη Λεμεσό. Αποφοίτησε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εργάζεται στον ΠΟΛΙΤΗ από το 2003. Από μικρός ήταν με μια μπάλα στα πόδια και το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν κατάφερε, όμως, να το εκπληρώσει. Εντούτοις βρίσκεται κοντά στο άθλημα υπό την ιδιότητα του αθλητικού συντάκτη κι αυτό… απαλύνει τον πόνο του! Μπορεί να μην εκπλήρωσε τη μεγάλη του επιθυμία, όμως κατάφερε να αγωνιστεί στο «Old Trafford» σε ένα τουρνουά μαζί με άλλους συναδέλφους από διάφορες χώρες. Στο «Θέατρο των Ονείρων» έζησε για λίγο το δικό του όνειρο. Ας είναι!