Η κίνηση που επείγει και το… πιθανό περιουσιακό στοιχείο

Με την απόκτηση και του Νταουσβίλι, ο οποίος θα παίξει τον ρόλο της «σκούπας» στη μεσαία γραμμή, ο ΑΠΟΕΛ έκανε άλλο ένα μεγάλο βήμα προς την ολοκλήρωση των φετινών μεταγραφικών του στόχων.

Έχουμε και λέμε: Κβιλιτάια σε θέση φορ, Οκριασβίλι αριστερά, Νταουσβίλι κόφτης, Καρώ δεξιός σέντερ μπακ κι έρχεται και ο Δημήτρης Θεοδώρου ως δεξιός γουίνγκερ.

Με λίγα λόγια, άλλες 2 – 3 κινήσεις και ο Πουρσαϊτίδης θα ξεκινήσει δουλειά για να φτιάξει την ομάδα που ονειρεύεται ο ίδιος, αλλά και οι χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ.

Επείγει… ο δεξιά

Τα πράγματα για το σχήμα του νέου ΑΠΟΕΛ αρχίζουν σιγά – σιγά να ξεκαθαρίζουν και πλέον λιγοστεύουν και οι μεταγραφικές ανάγκες των γαλαζοκιτρίνων.

Κατ’ αρχάς, στη γραμμή των κεντρικών αμυντικών αυτή τη στιγμή διαθέτει μόνο έναν αριστεροπόδαρο (Σάντος) και τρεις δεξιοπόδαρους (Βινίσιους, Καρώ, Σάβιτς). Θα μείνουν οι τέσσερις άραγε, ή τελικά θα έρθει άλλος σέντερ μπακ για να βοηθήσει αριστερά; Πάντως, αν τελικά μείνει ο Σάβιτς, τότε δεν θα γίνει άλλη κίνηση.

Η θέση που επείγει να κλείσει είναι αυτή του δεξιού μπακ – χαφ, μιας κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανείς που μπορεί παίξει αυτόν ακριβώς τον ρόλο.

Yπολογίζεται ο Μπερν;

Για τη νευραλγική θέση του οργανωτικού μέσου, την οποία κατείχε ο Ζαχίντ, ίσως ο Πουρσαιτίδης να περιμένει τα πρώτα φιλικά παιχνίδια προκειμένου να διαπιστώσει αν ο Ιρλανδός Τζακ Μπερν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημά του και θα είναι σε θέση να παίξει με επιτυχία αυτό τον ρόλο, έχοντας ως δεύτερο τον Ντε Βινσέντι.

Ναι, μην παραξενεύεστε, ο Μπερν έχει πολύ καλό όνομα, αναδείχθηκε δύο φορές κορυφαίος Ιρλανδός παίκτης και είναι μόλις 25 χρόνων. Ο ΑΠΟΕΛ ίσως έχει στη δύναμή του ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο που να μην το υπολόγισε ακόμα.

Πάντως, αν κάτι δεν πάει καλά, ο Πουρσαϊτίδης θα έχει όλο τον χρόνο για να κάνει μεταγραφή και να φέρει στην ομάδα τον παίκτη που χρειάζεται. Και δεν μιλούμε μόνο για το κέντρο, αλλά και για τις υπόλοιπες γραμμές…