Η ισοπαλία άφησε πικρή γεύση

Οι επόμενες μέρες μετά την ισοπαλία του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολες στην ΑΕΛ. Όχι γιατί τέτοια αποτελέσματα δεν είναι στο πρόγραμμα, αλλά ο τρόπος που η ομάδα της Λεμεσού χειρίστηκε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και το γκολ που δέχθηκε στο 84’, άφησαν πικρή γεύση στους γαλαζοκίτρινους.

Από τη μέχρι τώρα εικόνα που έχουμε στο πρωτάθλημα, οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ο Ντούσαν Κέρκεζ το γνωρίζει αυτό και καλείται να χτίσει στην εικόνα του πρώτου μέρους από το παιχνίδι με τους μαυροπράσινους. Κατοχή, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, συνδυασμοί και σημαντικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Αντίθετα, στοιχεία της εικόνας σαν αυτά του δευτέρου 45λεπτου που έδωσε χώρο στον αντίπαλο, πρέπει να ελαχιστοποιηθούν και γιατί όχι να μην παρατηρούνται σχεδόν… καθόλου.

Η προετοιμασία ενόψει του λεμεσιανού ντέρμπι βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Η ΑΕΛ, ως τυπικά γηπεδούχος, θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή (19:00) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, μέχρι την επόμενη, να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που διεκδικεί το πρωτάθλημα και έχει κάνει ήδη το απόλυτο.

Ο Βόσνιος τεχνικός και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πως το παιχνίδι με τους κυανόλευκους είναι ψηλότερου επιπέδου και χρειάζεται συγκέντρωση και εφαρμογή του πλάνου σε ολόκληρο το 90λεπτο. Η ΑΕΛ έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία στα προηγούμενα παιχνίδια, και αν πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, τότε θα επιστρέψει η ηρεμία και η ανεβασμένη ψυχολογία.