Η ιντριγκαδόρικη επιλογή για Ουζόχο και ο Ντε Βινσέντι

Για δύο θέματα που είναι ανοικτά στον ΑΠΟΕΛ τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λευκωσίας, Νεκτάριος Πετεβίνος. Το ένα αφορά τον Φρανσίς Ουζόχο και το άλλο το θέμα Τόμας Ντε Βινσέντι.

«Είναι ιντριγκαδόρικη επιλογή, συζητείται γενικότερα, ο Λάρκου έδωσε την απάντηση, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει γι’ αυτόν. Ενδιαφερόμαστε για τον κάθε τερματοφύλακα που είναι στο επίπεδο της ομάδας» απάντησε στον ΣΠΟΡ FM ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Να θυμίσουμε ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Νεόφυτος Λάρκου, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου είχε πει για τον Νιγηριανό τερματοφύλακα: «Η Λα Κορούνια είναι σε μια διαδικασία αλλαγής διοίκησης και δεν μπορούν να γίνουν διεργασίες με τον παίκτη. Η πρόθεση μας είναι να έρθουμε σε επαφή, όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση».

Όσον αφορά στον Τόμας Ντε Βινσέντι (σ.σ. ο οποίος παρεμπιπτόντως θα γίνει μπαμπάς), υποστήριξε ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε κρούση σχετικά με όσα γράφονται για την Κίνα. «Δεν έχουμε δεχτεί ούτε κρούση ούτε πρόταση, δεν υπάρχει κάτι επίσημο για κανέναν ποδοσφαιριστή. Αυτή τη στιγμή είναι τόσο ρευστό το τοπίο που καμιά ομάδα δεν έχει πάρει αποφάσεις. Μέχρι να ξεκαθαριστούν τα μεταγραφικά παράθυρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει, μπορεί να τελειώσει σε τέσσερις μήνες η μεταγραφική περίοδος. Οι πλείστες ομάδες είναι πολύ επιφυλακτικές, υπάρχει αστάθεια και στις μεγάλες ομάδες, ούτε στις Βραζιλία και Αργεντινή ξέρουν πότε θα παίξουν, είναι πολύπλοκο το παζλ».

Διαβάστε επίσης

«Κάποιοι θα εκπλαγούν με παίκτες του ΑΠΟΕΛ που θέλουν άλλες ομάδες»