Η ιδιαίτερη… συμφωνία Ρεάλ-Παρί για Ράμος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’Equipe», η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε να μην... αγγίξει τον Σέρχιο Ράμος, όσο δεν ξεκαθαρίζει η υποθεση ανανέωσης συμβολαίου του αρχηγού με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι σχέσεις των διοικήσεων Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης είναι εξαιρετικές. Και, για τον λόγο αυτό, σύμφωνα και με την γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», αμφότερες έδωσαν τα χέρια για να υπάρξει… εκεχειρία στην «υπόθεση Σέρχιο Ράμος».

Συγκεκριμένα, η Παρί συμφώνησε με την Ρεάλ να μην… αγγίξει τον αρχηγό της, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις του 34χρονου κεντρικού αμυντικού με την Βασίλισσα.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, υποσχέθηκε στον φίλο και ομόλογό του στους πρωταθλητές Ισπανίας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ότι δεν θα διεκδικήσει τον Ράμος, μέχρι (και εφόσον) τελειώσουν οριστικά οι συζητήσεις των δύο πλευρών για την ανανέωση.

Αυτές έχουν «παγώσει» προς το παρόν και δεν αποκλείεται σύντομα η Παρί να έχει… ελεύθερο το πεδίο για να κινηθεί για την απόκτηση του Ισπανού στόπερ και αρχηγού της Ρεάλ.