Η ιδανική αγορά…

Τα μάτια της τεχνικής ηγεσίας του ΑΠΟΕΛ, και συγκεκριμένα της επιτροπής του μεταγραφικού προγραμματισμού, από την επόμενη εβδομάδα (Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου) θα είναι στραμμένα στους αγώνες του πρωταθλήματος της Ελλάδας (Super League), το οποίο επαναρχίζει με τη διεξαγωγή των παιχνιδιών play-offs και play-out.

Αιτία αυτοί βέβαια είναι οι πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στους γαλαζοκίτρινους και τους οποίους ο ίδιος ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το επιτελείο του θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο και τρεις φορές πριν πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Έρχονται τρεχάτοι:

Η ποδοσφαιρική αγορά της Ελλάδας, ιδιαίτερα από τις μικρομεσαίες ομάδες, θεωρείται αυτή τη στιγμή από τις πιο ιδανικές και προσιτές, θα λέγαμε, σε όλη την Ευρώπη. Ο λόγος είναι γιατί σε αυτές τις ομάδες αγωνίζονται πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, είτε αυτοί είναι Ελλαδίτες είτε είναι ξένοι, οι οποίοι έρχονται τρεχάτοι να παίξουν στον ΑΠΟΕΛ, και μάλιστα με πολύ λογικά συμβόλαια. Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Αποστολάκη κυμαίνεται περίπου στις 100 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Να πούμε επίσης ακόμα ότι ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται να έχει συμφωνήσει και με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ Βίκτωρα Κλωναρίδη, ωστόσο δεν θα προβεί σε ανακοίνωση πριν λήξουν οι υποχρεώσεις του με την ομάδα της Αθήνας.