Η… ιχνηλάτηση της Αραράτ και το πλάνο του Μπεργκ

Δίνει βαρύτητα στο σκάουτινγκ του αντιπάλου...

Κωδικός «Αραράτ Αρμένια» στην Ομόνοια! Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, με σκοπό να δώσουν στο… πιάτο των ποδοσφαιριστών τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου.

Η… ιχνηλάτηση της Αραράτ είναι κάτι που θα δώσει ειδική βαρύτητα το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Στην Ομόνοια θέλουν να πάνε όσο πιο καλύτερα διαβασμένοι γίνεται, καθώς ξέρουν πως δεν χωράει πιθανότητα λάθους. Ο Νορβήγος τεχνικός έχει την εμπειρία και γνωρίζει πως σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν πολλά. Η Ομόνοια είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο και να περάσει στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που μόνο εύκολα δεν θα είναι.

«Είναι μία καλή ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα στην Αρμενία. Είναι μονός ο αγώνας, παίζουμε εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε 100% και περιμένουμε πώς και πώς τον αγώνα. Είναι μόνο 90 λεπτά και πρέπει να παίξουμε κοντά στο πιο ψηλό μας επίπεδο», υπογράμμισε ο Χένινγκ Μπεργκ στις πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Σχετικά με τα πλάνα ενδεκάδας, ο Νορβηγός δεν προτίθεται να κάνει αρκετές αλλαγές από το τελευταίο φιλικό με τη Δόξα. Οι μόνες δύο θέσεις που παίζονται είναι του δεξιού μπακ και του επιθετικού, οι οποίες θα καλυφθούν από Χάρη Μαυρία ή Τόμας Χούμποτσαν και Μίχαλ Ντούρις ή Ανδρόνικο Κακουλλή αντίστοιχα.