Η… ευελιξία του Λάρσον

Επίσημα δεν υπήρξε επιβεβαίωση ούτε κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας για τον Ντάνιελ Λάρσον όσον αφορά την πρόταση που του έχει γίνει για να ντυθεί στα χρώματα του Απόλλωνα.

Προφανώς περιμένουν να αποσπάσουν την υπογραφή του 33χρονου παίκτη και μετά. Η κλασική του θέση είναι αριστερό εξτρέμ, ωστόσο κοιτάζοντας λίγο περισσότερο κάποια στοιχεία από το transfermarkt, παρατηρήσαμε πως σε αρκετά ματς άρχισε ως δεξιός εξτρέμ.

Επιπρόσθετα σε μεμονωμένες περιπτώσεις ξεκινούσε και ως κεντρικός επιθετικός. Από εκεί και πέρα, οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού είναι δεδομένο ότι εργάζονται και στα «μέτωπα» που αφορούν την προσθήκη δυο ή τριών κοινοτικών παικτών για τον κατάλογο Β’.

Μόνο που δεν αφήνουν να διαρρεύσουν ονόματα που βρίσκονται στη λίστα υποψηφιοτήτων. Τέλος, για τον Βαχίντ Σελίμοβιτς, δημοσιεύματα φέρουν τον ΟΦΗ να ενδιαφέρεται για τον 23χρονο αμυντικό αλλά δεν του χτύπησαν επίσημα την… πόρτα από τον κρητικό σύλλογο. Ο 23χρονος παίκτης συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας στις Πλάτρες.