Η εσωτερική μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ που κερδίζει τον Ουζουνίδη!

Προσαρμόστηκε και μοιάζει αποφασισμένος να δικαιώσει όλους όσους τον έφεραν στον Αρχάγγελο

Όσοι παρακολουθούν από κοντά τη φετινή προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ έχουν να λένε τα καλύτερα για τον Ομάρ Χάνι.

Ο Ιορδανός άσος κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη και αυτομάτως χρόνο συμμετοχή στην επικείμενη σεζόν. Ο μικρός ήρθε στους γαλαζοκίτρινους τον περασμένο Ιούλιο με τις καλύτερες συστάσεις, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ευκαιρίες από τους περσινούς προπονητές του ΑΠΟΕΛ (Τραμετσάνι, Ντολ, Ιγκεμπρίτσεν, Ουζουνίδη).

Λίγο οι  συνεχείς αλλαγές προπονητών και λίγο η περίοδος προσαρμογής του Χάνι στην Κύπρο δεν άφησαν τον 20χρόνο άσο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο. Ευκαιρίες δεν πήρε αλλά όλοι είναι εντυπωσιασμένοι από το ταλέντο του νεαρού και δείχνουν σιγουριά ότι θα αποδώσει τα αναμενόμενα. Άλλωστε, η απόκτηση του ήταν μία μακροχρόνια επένδυση από τον Πρόδρομο Πετρίδη και τους συνεργάτες και όχι ένας ποδοσφαιριστής που περίμεναν ότι θα έκανε τη διαφορά από την πρώτη σεζόν (υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023).

Φέτος το σκηνικό ίσως να αλλάξει! Ο Χάνι προσαρμόστηκε και μοιάζει αποφασισμένος να δικαιώσει όλους όσους τον έφεραν στον Αρχάγγελο, να κερδίσει τον Ελλαδίτη τεχνικό και τον κόσμο της ομάδας.

Αν θα τα καταφέρει, αυτό θα το δείξει ο χρόνος, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αρκετά ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του στην προετοιμασία και τα φιλικά που πραγματοποίησε ο ΑΠΟΕΛ.