Η επόμενη μέρα χωρίς τον Ματ και η ευελιξία που δίνει ο Ντούρις

Ο Ματ, τα διαφορετικά στοιχεία που δίνει ο Ντούρις και ο Κακουλλής...

Το «διαζύγιο» της Ομόνοιας με τον Ματ Ντάρμπισαϊρ είναι θέμα χρόνου. Οι δύο τους χωρίζουν φιλικά, με τον Άγλλο διεθνή να μένει προς τιμήν του στην ομάδα μέχρι να αποκτηθεί άλλος επιθετικός.

Κακά τα ψέματα, από πέρσι φαινόταν πως ο Χένινγκ Μπεργκ δεν ήθελε να προσαρμόσει τον τρόπο παιχνιδιού του αποκλειστικά στον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Από τη στιγμή που δοκίμασε το «κόλπο γκρόσο» με τον Κακουλλή και του βγήκε τότε φάνηκε ότι η καριέρα του Άγγλου επιθετικού με το «τριφύλλι» στο στήθος θα έφθανε στο τέλος της.

Από εκεί και πέρα, στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος επιθετικός δεν ταίριαξε στα… θέλω του Τιμούρ Κετσπάγια και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ομόνοια. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει καλά ο Σίμος Ταραπουλούζης από το πέρασμα του από την «Μεγάλη Κυρία» κάτι που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για τη συμφωνία μεταξύ Ντούρις και Ομόνοιας. Το θετικό με τον Σλοβάκο φορ είναι ότι την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε κάποιους αγώνες ως εξτρέμ και έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σε αυτή τη θέση. Βέβαια, είναι ξεκάθαρο ότι προτιμάει να αγωνίζεται ως καθαρός σέντερ φορ.

Η Ομόνοια θα κινηθεί σίγουρα για έναν επιθετικό είτε αυτός θα είναι ο Ντούρις ή κάποιος άλλος. Με τον Κακουλλή να δείχνει ολοένα και πιο έτοιμος για την καθιέρωση του στην ενδεκάδα των πρασίνων, η ομάδα του προγραμματισμού σκέφτεται εάν θα προχωρήσει και στην απόκτηση δεύτερου επιθετικού.

Ο μικρός… μεγαλώνει, βγάζει μάτια στα φιλικά και ο Μπεργκ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Κακουλλή και ετοιμάζεται να του δώσει ακόμη περισσότερο χρόνο στο επικείμενο πρωτάθλημα.

Αν θα είναι ο πρώτος και βασικός επιθετικός της Ομόνοιας κανείς δεν το γνωρίζει, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Νορβηγός πιστεύει και μάλιστα πολύ στο ταλέντο του 19χρονου επιθετικού…