Η επιστροφή του Βάγκνερ, η Ομόνοια και η γενική συνέλευση!

Για τον αγώνα με τη διακοπή, την Ομόνοια και την προσπάθεια που γίνεται στη Νέα Σαλαμίνα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Λάζος.

Επίσης αναφέρθηκε στη γενική συνέλευση και το πρωτάθλημα των 14 ομάδων αλλά και τη θέση των ερυθρολεύκων.

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Η διακοπή είναι ευεργετική για την ομάδα μας αφού θα μας βοηθήσει στο θέμα φυσικής κατάστασης. Αυτή τη βδομάδα επικεντρωνόμαστε».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Βαρέλα, ο Μπέριος είναι στα τελικά στάδια της αποθεραπείας, αλλά και ο Βινίσιους. Οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι, υπάρχουν επιστροφές, όπως αυτή του Βάγκνερ».

Έχει ξεπεράσει η ομάδα την ταλαιπωρία με τον κορωνοϊό; «Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν θα είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά θα είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Το θετικό είναι ότι κλείσαμε με ένα καλό δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Παρατηρείται ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα, όμως η επιστροφή του Βάγκνερ θα δώσει πολύ περισσότερες επιλογές για την τεχνική ηγεσία. Η προσέγγιση στους αγώνες γίνεται ανάλογα με τον αντίπαλο. Η Ομόνοια είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το οικονομικό και τη βοήθεια που θέλουν τα σωματεία: «Πρέπει να υπάρξει βοήθεια στις ομάδες. Ακόμα και η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ομάδες μας. Εμείς έχουν κάνει πέραν των 600 τεστ και αντιλαμβάνεστε τι κόστος έχει αυτό. Χάσαμε τα έσοδα και με την παρουσία κόσμου. Έχουν μαζευτεί πολλά οικονομικά προβλήματα και οφείλει η ομοσπονδία και το κράτος να μας βοηθήσει. Τα προβλήματα είναι εκεί και οφείλει η ομοσπονδία να στηρίξει τα σωματεία».

Για το ότι τα σωματεία ζητούν να γίνει γενική συνέλευση: «Αναμένουμε να πάμε σε μια γενική συνέλευση και να δούμε όλα τα θέματα που απασχολούν τις ομάδες και να περάσουν οι ομάδες όσο το δυνατό πιο ανώδυνα αυτή την κατάσταση».

Αν θα τεθεί θέμα για να έχουμε και του χρόνου πρωτάθλημα 14 ομάδων: «Γνωρίζω ότι έχει τεθεί το θέμα από τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας. Η Νέα Σαλαμίνα είναι διαχρονικά, υπέρ των 14 ομάδων. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Είναι σταθερή και διαχρονική η θέση μας».