Η… ενόχληση για Παπουλή και η άρνηση των Ενσούε, Μπέντσιοπ

Οι σειρήνες που ακούγονται για τον Φώτη Παπουλή είναι έντονες, αφού ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Απόλλωνα.

Στον Απόλλωνα σέβονται την απόφαση του έμπειρου ποδοσφαιριστή να φύγει από την ομάδα, αλλά σίγουρα δε θα δεχτούν ευχάριστα την ενδεχόμενη παραμονή στο νησί μας.

Στις τάξεις του κόσμου πάντως αναπτύχθηκε μια συζήτηση για πιθανή μετακόμιση του ποδοσφαιριστή σε άλλη κυπριακή ομάδα, με την Ομόνοια να εξετάζει έντονα την περίπτωση του. Μια μερίδα οπαδών που ταυτίστηκε με τον Παπουλή, θα νιώσει μια «ενόχληση» αν επιλέξει τελικά να φορέσει χρώματα άλλου συλλόγου.

Αβεβαιότητα…

Αβέβαιο είναι το μέλλον των Εμίλιο Ενσούε και Τσιάρλι Μπέντσιοπ. Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας διέρρευσε ότι ο Ισπανός δεξιός μπακ δεν αποδέχεται την πρόταση της διοίκησης για μείωση απολαβών (για φέτος και του χρόνου). Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ολλανδό σέντερ φορ Μπέντσιοπ, ο οποίος, αν δεν αποδεχθεί να υπογράψει με νέους οικονομικούς όρους, τότε θα γίνει συζήτηση για πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του.

Λίφτινγκ

Θα γίνει σημαντικό «λίφτινγκ» της μεσοεπιθετικής και επιθετικής γραμμής τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έφυγαν οι Σαρδινέρο και Φακούντο Περέιρα, σύντομα θα κλείσει και τυπικά το κεφάλαιο Παπουλής, ενώ είναι αβέβαιο το μέλλον του Μπέντσιοπ. Δεν διαψεύδεται επίσημα ότι παρελθόν θα αποτελέσει και ο Γκακπέ. Έφυγε επίσης ο Αργεντινός επιθετικός Ροσκόπφ, που ήταν σαν να μην ήρθε ποτέ!

Ο Ντιγκινί
Έχει «καπαρωθεί» ο Γάλλος Νικολά Ντιγκινί, μόνο που δεν θα μπορέσει να αρχίσει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα επειδή θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Θα αποκτηθούν άλλοι τέσσερις-πέντε παίκτες για τις μεσοοεπιθετικές θέσεις. Πληροφορίες του «Γηπέδου» λένε ότι η τεχνική ηγεσία εξετάζει μερικές περιπτώσεις παικτών από τη Σούπερ Λίγκα στην Ελλάδα.