Η ενίσχυση, ο Φαμπιάνο και η έδρα

Εβδομάδα εξελίξεων για την Ομόνοια είναι αυτή που διανύουμε τόσο στο μεταγραφικό μέτωπο όσο και σε αυτό που προέκυψε με το ΓΣΠ, υπόθεση η οποία είδε το φως της δημοσιότητας προ ημερών. Στο «τριφύλλι» κρατούν μικρό καλάθι με τις προσθήκες στο ρόστερ, γι’ αυτό και πριν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν διαψεύδεται αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται. Στο στρατόπεδο των πρασίνων εκφράζεται αισιοδοξία πως εντός της εβδομάδας θα προκύψει τουλάχιστον μια συμφωνία με ποδοσφαιριστή και το τρίτο φιρμάνι μετά από αυτά των Ψάλτη – Γιούστε δεν θα αργήσει να εκδοθεί.

Όσον αφορά τον Φαμπιάνο, τα δεδομένα δεν έχουν διαφοροποιηθεί. Τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα δίνουν και παίρνουν σχετικά με το ζεστό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς, ωστόσο στην Ομόνοια δεν ανησυχούν. Κι αυτό γιατί δεν έχει φτάσει καμία πρόταση στην εταιρεία του «τριφυλλιού». Ο Βραζιλιάνος κίπερ διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της πρωτεύουσας και για τη νέα σεζόν, ενώ του έχει προτείνει νέο τριετές συμβόλαιο, κάτι που αποκάλυψε ο ατζέντης του. Μάλιστα, στο συμβόλαιο που διατηρεί αυτή τη χρονική περίοδο δεν υπάρχει καμία ρήτρα και το διοικητικό συμβούλιο θα αξιολογήσει την όποια πρόταση, όποτε κι αν φτάσει στα γραφεία της ομάδας.

Τέλος, θέμα προέκυψε και με το ΓΣΠ καθώς το διοικητικό συμβούλιο των πρασίνων ζήτησε κάποιες αλλαγές στο υφιστάμενο καθεστώς μέσω επίσημης πρότασης που κατέθεσε, όπως για παράδειγμα για το κόστος του γηπέδου. Όπως πληροφορούμαστε, το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣΠ δεν έχει απαντήσει στο αίτημα των πρασίνων, οι οποίοι επιδιώκουν νέα συμφωνία και όχι ό,τι ισχύει τα τελευταία 10 χρόνια. Στο «τριφύλλι» θεωρούν πως κάποιες πρόνοιες της υφιστάμενης συμφωνίας δεν είναι δίκαιες για καμία πλευρά. Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται εντός της εβδομάδας, αφού η Ομόνοια θα κληθεί σύντομα να δηλώσει έδρα.

Τέλος, αύριο έχει οριστεί το πρώτο ραντεβού της σεζόν 2021-22. Απόντες θα είναι μόνο όσοι συμμετέχουν στο Euro (Λανγκ, Χούμποτσαν, Ντούρις), ενώ στα ευχάριστα συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή των Κίκο – Τζιωνή οι οποίοι ξεπέρασαν το πρόβλημα που αποκόμισαν κατά τη λήξασα σεζόν.