Η εμπιστοσύνη του Μπεργκ στους «παλιούς» και οι δύο εκκρεμότητες

Για την ώρα ο προπονητής των πρασίνων Χένινγκ Μπεργκ θα πάει στα επίσημα παιχνίδια με αυτούς που έχει, στους οποίους συχνά πυκνά αναφέρει πως έχει πολύ εμπιστοσύνη...

Έναν μεσοεπιθετικό που θα μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης, αλλά και να χρησιμοποιηθεί και στην κορυφή ψάχνει η Ομόνοια, εφόσον φυσικά κυλήσει θετικά η περίπτωση του Νταβίντ Ακιντόλα.

Αν όχι, τότε θα γίνει προσπάθεια απόκτησης ακόμη ενός ακραίου επιθετικού. Αυτές είναι οι δύο εκκρεμότητες που υπάρχουν για την ολοκλήρωση του ρόστερ των πρασίνων, χωρίς να σημαίνει πως αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση δεν θα εξεταστεί. Πάντως ονόματα ακούγονται πάρα πολλά, αλλά  στην Ομόνοια δεν μπαίνουν στη διαδικασία να σχολιάσουν. Τονίζουν στον κόσμο να μην ανησυχεί και πως υπάρχει ένα ρόστερ ανταγωνιστικό.

Έτσι λοιπόν, για την ώρα ο προπονητής των πρασίνων Χένινγκ Μπεργκ θα πάει στα επίσημα παιχνίδια με αυτούς που έχει, στους οποίους συχνά πυκνά αναφέρει πως έχει πολύ εμπιστοσύνη. Οι Κίκο, Παπουλής και Ντούρις είναι οι τρεις φετινές προσθήκες, αλλά σε μεγάλο βαθμό η τεχνική ηγεσία θα στηριχθεί στην… περσινή φουρνιά.