Η διοίκηση της Νιούκαστλ ζήτησε από τους φιλάθλους να μην φορούν κελεμπίες!

Με ανακοίνωσής της η Νιούκαστλ ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να μην φορούν κελεμπίες στο γήπεδο, καθώς αυτή η κίνηση ελοχεύει τον κίνδυνο παρεξήγησης...

Τις τελευταίες εβδομάδες η Νιούκαστλ ζει στον… παροξυσμό των Σαουδαράβων, μετά την πώληση των μετοχών του συλλόγου σε επενδυτικό funds της χώρας μέσω του οποίου αλλάζει μια για πάντα αγωνιστικό status!

Η «τρέλα» που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του συλλόγου είναι τέτοια που στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη νέα… εποχή, οι εξέδρες του «St. James Park» γέμισαν με φίλους της ομάδας ντυμένοι με κελεμπίες προς τιμήν των νέων ιδιοκτητών!

Παρ’ όλα αυτά, οι «καρακάξες» εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας καλούν τους φιλάθλους να σταματήσουν να φορούν κελεμπίες στο γήπεδο. Και αυτό γιατί η κίνηση αυτή μπορεί να παρεξηγηθεί ακόμα και να θεωρηθεί προσβλητική από μερίδα κόσμου.

Επιπλέον, η Νιούκαστλ ξεκαθάρισε πως η νέοι ιδιοκτήτες δεν είχαν θέμα με την κίνηση αυτή, αντιθέτως τους άρεσε. Ωστόσο, με βάση τα παραπάνω, παρακάλεσαν τους φιλάθλους να σταματήσουν να φορούν τις παραδοσιακές φορεσιές της Σαουδικής Αραβίας.