«Η διοίκηση έψαξε πολύ για να βρει την πιο δίκαιη λύση»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου πριν από την έναρξη του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος της «Κυρίας», με την ΑΕΚ στο «Α. Παπαδόπουλος» και πώς σχολίασε τις αντιδράσεις του κόσμου για τα εισιτήρια του τελικού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Καλό ζεστό και γεμάτο ιδρώτα απόγευμα. Τελευταίο ποδοσφαιρικό απόγευμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για φέτος, από μόνο του αυτό είναι κίνητρο για μια καλή εμφάνιση και νίκη με φόντο βεβαίως το ραντεβού στο ΓΣΠ, εκεί είναι το ενδιαφέρον, δεν κρίνεται κάτι σήμερα. Ο προπονητής επέλέξε ενδεκάδα με παίκτες που βλέπουμε συχνά, θέλει να τους κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει τελικού, να κλείσουμε τη σεζόν στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τις αντιδράσεις σε σχέση με τα εισιτήρια του τελικού: «Έχουμε εκδώσει μια ανακοίνωση για το θέμα αυτό, αντιλαμβανόμαστε τις απόψεις όλων και είναι πάρα πολλοί, ακόμη περισσότεροι είναι όσοι επικοινώνησαν μαζί μας για να τους εξηγήσουμε τη διαδικασία. Το έψαξε πολύ το δ.σ. για να βρει τη λιγότερο άδικη λύση για όλους. Η πρώτη φάση πήγε πολύ καλά, μπαίνουμε στη δεύτερη. Η ουσία είναι ότι όλοι μαζί, οι λίγοι που θα μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο και οι υπόλοιποι που θα βλεπουν τον αγώνα, όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη μας για το 11ο κύπελλο της ομάδας μας».