Η διάψευση για Ανουάρ και ο Αριστοκλέους που δεν είναι υπάλληλος του ΑΠΟΕΛ

Απάντηση για τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Βαγιαδολίδ ότι ο Ανουάρ πιέζεται για να αγωνιστεί, αν και έχει αγωνιστικό πρόβλημα, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στη CableNet πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Δόξα.

«Εντελώς ανυπόστατο αυτό που είδαμε, εντελώς ανυπόστατο! Ο Ανουάρ δεν έχει κανένα μυϊκό πρόβλημα, έχει ένα αιμάτωμα που αποκόμισε στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Από εκείνο το παιχνίδι ακόμα δεν έφυγε εντελώς το αιμάτωμα για να μπορεί να παίζει χωρίς ίχνος ενόχλησης. Αποφασίστηκε ο προπονητής να τον ξεκουράσει για να τελειώνει μια και καλή το πρόβλημα.

Έχουμε επικοινωνήσει με την Βαγιαδολίδ. Αυτό που αναφέρθηκε ότι υπάρχει μυικός τραυματισμός και ότι αναγκάζεται ο παίκτης να αγωνιστεί και ότι τον καλούσαν να πάει στην Ισπανία, το διαψεύδουμε κατηγορηματικά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ούτε ο ίδιος θέλει να πάει στην Ισπανία και το έχει αναφέρει και στην Βαγιαδολίδ αυτό. Δεν ξέρω από που έχουν πάρει αυτές τις πληροφορίες πάντως σίγουρα δεν τις έχουν πάρει από τον ποδοσφαιριστή» σημείωσε.

Όσον αφορά στις αποχωρήσεις ανθρώπων που ασχολήθηκαν με τον προγραμματισμό, απάντησε: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε μπει σε συζητήσεις με τον κ. Χατζηλούκα για να αποτελέσει παρελθόν από τον Αρχάγγελο. Ο Άριστος Αριστοκλέους δεν είναι μόνιμος υπάλληλος του ΑΠΟΕΛ».