Η χαρά του Λέτσιακς για το νέο συμβόλαιο και οι στόχοι της νέας σεζόν!

Για την επέκταση του συμβολαίου του με την Ομόνοια, το παιχνίδι με τη Δόξα (2-1), το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αραράτ, αλλά και γενικότερα τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν (19/08) μίλησε στην κάμερα των πρασίνων, ο Γιάν Λέτσιακς.

«Δεν ήταν εύκολο στην αρχή. Δεν ήμασταν όσο φρέσκοι θα έπρεπε, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα είναι καλό. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο απέδωσαν, έδειξαν πως είναι στην ομάδα και καθόρισαν το παιχνίδι. Θεωρώ πως σαν ομαδικό παιχνίδι ήταν καλό», ανέφερε αρχικά και για το παιχνίδι με τη Δόξα.

– Μία εβδομάδα πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πιστεύεις πως είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τον στόχο μας;

«Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Τώρα έχουμε την τελευταία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται και να πάμε για τη νίκη».

– Μετά από καιρό είχαμε κόσμο στο γήπεδο. Πώς το είδες αυτό; Πόσο καλύτερο ήταν για τους ποδοσφαιριστές;

«Σίγουρα είναι πιο διασκεδαστικό για τους παίκτες γιατί βλέπεις του οπαδούς, τους ακούς που σε υποστηρίζουν και κάθε φορά σε βοηθάνε να αποδόσεις καλύτερα».

– Πώς νιώθεις για την ανανέωση του συμβολαίου σου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος, όλοι μπορούν να δουν ότι είμαι χαρούμενος εδώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα μείνω άλλο ένα χρόνο εδώ».

– Μετά από ένα χρόνο όπως είπες νιώθεις πιο άνετα εδώ στην Κύπρο και στην ομάδα;

«Ναι σίγουρα. Είμαστε εδώ (στην ομάδα) σαν μια οικογένεια και επίσης η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι εδώ. Είναι πολύ θετικό το να μένεις εδώ και απλά θέλω να συνεχίσω αυτό που κάναμε πέρσι με την απόδοσή μας και ελπίζω να κερδίσουμε στην Ευρώπη».

– Φτάσαμε στο τέλος της προετοιμασίας. Νιώθεις πως η σεζόν που έρχεται θα είναι ακόμη πιο πετυχημένη από πέρσι;

«Δουλέψαμε σκληρά σε αυτή την προετοιμασία, θα δείξει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν η σεζόν να είναι παρόμοια με πέρσι, να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και ελπίζω και στην Ευρώπη».