Κίκο: «Θα παλέψουμε για όλα» – Γιατί επέλεξε την Ομόνοια – ΒΙΝΤΕΟ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρασίνων ο Κίκο.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ του τριφυλλιού εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του, τόνισε πως νιώθει πολύ άνετος στα αποδυτήρια κι εξήγησε τους λόγους για την επιλογή που έκανε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθα και συνάντησα ένα δεμένο σύνολο, που είναι σαν μια οικογένεια. Εντός αποδυτηρίων νιώθω πολύ άνετος και είμαι πολύ χαρούμενος.

-Επέλεξα την Ομόνοια επειδή είναι μια πρόκληση για εμένα και επειδή είναι μια μεγάλη ομάδα. Μου αρέσουν οι μεγάλες προκλήσεις επειδή γνωρίζω πως έχουμε πολλά παιχνίδια αυτή τη σεζόν και είναι μια καλή ευκαιρία να παρουσιαστώ δυνατός.

-Ναι, μίλησα προηγουμένως με τον προπονητή και άκουσα αυτά που μου είπε. Είμαι πολύ χαρούμενος κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ.

-Σίγουρα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς και θα παλέψουμε για όλα. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και μπορούμε να παλέψουμε για οποιονδήποτε στόχο της ομάδας.

-Είναι το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα της Ομόνοιας. Για εμένα είναι νέοι συμπαίκτες και νέα ρουτίνα. Αυτή την εβδομάδα προσπάθησα να ενταχθώ σε μια νέα ρουτίνα και στην ομάδα και ελπίζω να γίνομαι καλύτερος κάθε εβδομάδα.

-Το μήνυμά μου στον κόσμο είναι να μείνουν κοντά, να υποστηρίξουν την ομάδα γιατί σίγουρα θα παλέψουμε.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Κίκο: