Η ατάκα του Τσόρνιγκερ και ο πανικός που δεν υπάρχει

Τώρα είναι που πρέπει να φανεί η σωστή διαχείριση από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού άρχισε φουριόζα στην τρέχουσα σεζόν και στο εγχώριο πρωτάθλημα, ωστόσο δέχθηκε δύο συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμα ντέρμπι, που σαφώς και προβληματίζουν, αλλά δεν προκαλούν πανικό.

Ο Τσόρνιγκερ το είπε ξεκάθαρα: Δύο ήττες ήταν αρκετές, σηκώνουμε κεφάλι και προχωράμε. Ο Γερμανός τεχνικός είδε την ομάδα του να καταγράφει σπουδαίες ευκαιρίες στο ντέρμπι με την Ομόνοια και σίγουρα μπορούσε για κάτι παραπάνω. Η ήττα όμως δεν αποφεύχθηκε και τώρα καλείται ο Απόλλωνας να ξεπεράσει το… σοκ και να χτυπήσει το παιχνίδι με την Πάφο. Χρόνος για…κλάματα δεν υπάρχει καθώς τίποτα δεν έχει χαθεί.

Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και βρισκόμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική. Αυτό που χρειάζονται οι κυανόλευκοι, είναι να βρουν τον καλό τους εαυτό, καθώς έδειξαν πως διαθέτουν ποιότητα τόσο στις τέσσερις πρώτες επιτυχημένες αγωνιστικές, όσο και στο ΓΣΠ με την Ομόνοια.

Όσον αφορά στον Μαλεκκίδη, ζήτησε αλλαγή και αποχώρησε τραυματίας, και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.