Η απάντηση του Πουρσαϊτίδη για τον Τάμαρι

Για τον προγραμματισμό και κάποια ονόματα που ακούγονται μίλησε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, στην εκπομπή της Cablenet, «Χωρίς VAR».

Όπως ανάφερε θα γίνουν σίγουρα 2-3 κινήσεις και σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα το ρόστερ θα είναι πλήρες. «Ψάχνω ένα δεξί μπακ και άλλον ένα παίκτη στο κέντρο. Θεωρώ ότι το ρόστερ μας με άλλες 2-3 κινήσεις θα είναι πλήρες» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Θεοδώρου: «Τον Θεοδώρου δεν μπορούμε να τον θεωρήσουμε αυτή τη στιγμή μετεγγραφή».

Για τις αποχωρήσεις που θα προκύψουν: «Θα δώσω μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποια παιδιά. Δεν μπορεί το 70-80% των ποδοσφαιριστών που είχαμε πέρσι να μην είναι τόσο καλοί. Στον χώρο που ζούμε δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει».

Για τον Ουζόχο: «Ξέρουμε τι έχει περάσει ο Ουζόχο. Από εκεί και πέρα είναι ο Νεόφυτος Μιχαήλ και άλλα παιδιά. Αν υπάρξει ανάγκη τότε ποδοσφαιριστές θα αξιολογηθούν μέχρι τέλος Αυγούστου».

Αν ενδιαφέρει ο Τάμαρι: «Δεν ξέρω αν ισχύει. Βλέπω καθημερινά στον Τύπο να γράφονται διάφορα. Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι. Ο παίκτης ανήκει σε άλλη ομάδα, έχει πληρώσει για τον Μούσα. Σίγουρα θα ήμουν ευτυχισμένος αν είχα τον Μούσα, όμως θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι».

Για τον Ζαχίντ: «Έγινε πρόταση για ανανέωση και έχουμε βάλει ένα χρονικό περιθώριο. Μας είπε πως αν μείνει Κύπρο θα είναι για το ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε επίσης

Πουρσαϊτίδης: «Θα ενδιέφερε χωρίς να πω νούμερα… μετά μιλήσαμε με τον Νταουσβίλι»

«Με το mentality του προέδρου και το δικό μου, ο στόχος είναι ο τίτλος»