Η απάντηση του Αλ-Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ και ο ρόλος του Μπαλταζάρ

Ο εξτρέμ από την Ιορδανία θα απαντήσει άμεσα σε πρόταση επέκτασης συμβολαίου από τον ΑΠΟΕΛ. Ποιος άνθρωπος μπορεί να παίξει ρόλο υπέρ του Ολυμπιακού.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μούσα Αλ-Τάμαρι είναι έντονο, αλλά και άμεσα εξαρτώμενο από την απάντηση που θα δώσει ο Ιορδανός εξτρέμ στην πρόταση επέκτασης που του έκανε ο ΑΠΟΕΛ.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», σήμερα ή αύριο ο 23χρονος άσος θα κληθεί να απαντήσει στην προσφορά των Κυπρίων, που του προσφέρουν αύξηση από τα 180 στα 250 χιλ. ευρώ ετησίως για να τον «δέσουν» ως το 2022. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν ο Αλ-Τάμαρι δεν υπογράψει για έναν επιπλέον χρόνο, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα είναι σε ισχυρή διαπραγματευτική θέση σε ενδεχόμενη πρόταση.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως «κλειδί» στην υπόθεση είναι ο Μπρούνο Μπαλτάζαρ. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ είχε πάρει τον Αλ-Τάμαρι στην ομάδα το καλοκαίρι του 2018. Πλέον όμως ο Πορτογάλος εργάζεται ως βοηθός του Σάμπρι Λαμουσί στην Νότιγχαμ, η οποία ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μπορεί, συνεπώς, να παίξει ρόλο υπέρ του Ολυμπιακού για το μέλλον του ποδοσφαιριστή που φέτος είχε 34 συμμετοχές, 3 γκολ και 9 ασίστ στην Κύπρο.