Η απάντηση στις αμφισβητούμενες φάσεις στο Απόλλων-Ανόρθωση

Τις αποφάσεις από τη διαιτητική ομάδα στο παιχνίδι του Τσιρείου, ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, σχολιάζει ο πρώην διαιτητής και συνεργάτης της εκπομπής «Derby», Νίκος Σάββα, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, gipedo.politis.com.cy.

Aρχικά μας ανάφερε ότι ο Λουκάς Σωτηρίου ήταν πολύ καλός. Να σημειώσουμε ότι στο VAR ήταν ο Xρυσοβαλάντης Θεουλή. Σωστές οι τελικές αποφάσεις διαιτητή και VAR στις δύσκολες αμφισβητούμενες φάσεις. Ενιαία εφαρμογή κανονισμών. Σωστά έχει δώσει 8 κίτρινες. Μπορούσε επίσης να δώσει κίτρινη στους Πέδρο, Οκριασβίλι και Χριστοφή.

Αναλυτικά οι φάσεις:

1’ ακυρωθέν γκολ Απόλλων: Με το δεξί πόδι οριακά βρίσκεται σε θέση οφσάιντ ο Νταμπό. Σωστά δεν έχει μετρήσει.

8’ ακυρωθέν γκολ Ανόρθωσης. Δύσκολη φάση: Παίζει την μπάλα με την φτέρνα του ποδιού ο Κορέια και με το υπόλοιπο μέρος ταυτόχρονα πατάει τον Πέδρο. Με το ότι έχει δείξει η τηλεοπτική κάμερα, σε διαιτητή και VAR, και με βάση τους κανονισμούς διαιτησίας, καλύπτεται ο διαιτητής για την τελική του απόφαση.

59’: Καθαρό το γκολ της Ανόρθωσης.

90’+4 γκολ του Απόλλωνα: Ο Γκεριέρ δεν έχει σημειώσει το γκολ με το κεφάλι αλλά με το μέρους του ώμου του δεξιού χεριού. Δεν υπάρχει καμία παράβαση από τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα. Σωστά έχει μετρήσει.