Η… απάντηση για το φαβορί (ΑΕΛ ή Απόλλωνας) που θα ακολουθήσει την Ομόνοια

Λεμεσιανό ντέρμπι σήμερα. ΑΕΛ και Απόλλωνας παίζουν στο Τσίρειο με τη νικήτρια να παραμένει σε καλύτερη θέση όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου.

Αυτή τη στιγμή οι γαλαζοκίτρινοι έχουν 68 βαθμούς και οι γαλάζιοι έχουν 66 βαθμούς, ακολουθώντας την πρωτοπόρο Ομόνοια, η οποία μετά τη χθεσινή νίκη επί της Ανόρθωσης ανέβηκε στους 72 βαθμούς.

Στο γκάλοπ που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα μας τις προηγούμενες ημέρες για το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Λεμεσού, το 37% έδωσε τη ψήφο του στην ΑΕΛ για να πετύχει τη νίκη, ενώ στον Απόλλωνα ποντάρει ποσοστό 29%. Το υπόλοιπο 29% πιστεύει ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο.

Σε λίγες ώρες θα έχουμε το αποτέλεσμα και θα φανεί ποια ομάδα θα βρίσκεται στη δεύτερη θέση και πόσο κοντά θα είναι η καθεμία στην πρωτοπόρο Ομόνοια.

* Μπορείτε να βρείτε τα γκάλοπ μας σε οποιαδήποτε σελίδα της ιστοσελίδας μας, είτε στα δεξιά (από υπολογιστές) είτε στο κάτω μέρος (από κινητά τηλέφωνα). «Τρέχει» ήδη το επόμενο γκάλοπ: «Ποιος θα πάρει το εισιτήριο πρόκρισης από το ζευγάρι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση;»

Διαβάστε επίσης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αραχτή η Ομόνοια… βλέπει μάχη ΑΕΛ-Απόλλων για τη 2η θέση

Σενάριο για πρωταθλήτρια Ομόνοια την επόμενη αγωνιστική!