Η αντιμετώπιση της Ανόρθωσης για Ντούρις και οι άλλοι που είναι διαπραγματεύσιμοι

Πώς είδαν στην Ανόρθωση τη μεταγραφή Ντούρις στην Ομόνοια και οι άλλοι παίκτες που ενδεχομένως να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους

Την αποχώρηση του Μίχαλ Ντούρις, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Ομόνοια, αλλά και τα επόμενα βήματα του μεταγραφικού σχεδιασμού μίλησε – στον Super Sport FM –  ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Για την ενίσχυση: «Πέραν από την διάθεση για απόκτηση παίκτη για την μεσαία γραμμή θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και επιθετικός. Αυτό είναι το δεδομένο για την ώρα. Δεν αποκλείεται να γίνει και επιπλέον κίνηση. Είναι ιδιαίτερη μεταγραφική περίοδος».

Για τον Ντούρις ο οποίος πήγε στην Ομόνοια: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής κάνει την επιλογή του. Είχε το δικαίωμα να πάει όπου θέλει».

Με τον Κατσαράβα τι γίνεται; Υπάρχει πρόταση; «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαπραγματεύσιμοι, φτάνει οι προστάσεις να ικανοποιούν οικονομικά την Ανόρθωση. Δεν υπάρχει οτιδήποτε για την ώρα. Αν έρθει κάτι θα το αξιολογήσουμε».

Για τον Ιωάννου και για το ενδιαφέρον από Ολλανδία: «Το ίδιο ισχύει και για τον Ιωάννου. Παρακολουθούνται αρκετοί ποδοσφαιριστές, η Ανόρθωση έκανε αρκετές πωλήσεις τα τελευταία χρόνια».