«Η Ανόρθωση για ‘μένα είναι…» – Πώς να συμμετάσχετε στο βίντεο για τα 110χρονα

Με αφορμή τη συμπλήρωση (στις 30/1) 110 χρόνων ζωής, η Ανόρθωση ετοιμάζει γενέθλιο βίντεο στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι φίλοι της ομάδας και με ανακοίνωση που εξέδωσε η «Κυρία» ενημερώνει τον κόσμο της αναφορικά με το πώς μπορεί να συμμετάσχει σε αυτό.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες:

Η γενέθλιος ημέρα του σωματείου Ανόρθωσις Αμμοχώστου πλησιάζει και δυστυχώς οι συνθήκες της πανδημίας δεν μας επιτρέπουν να τιμήσουμε τη συμπλήρωση 110 χρόνων ζωής και προσφοράς στον τόπο όπως αρμόζει στην περίσταση με τη συμμετοχή των χιλιάδων οπαδών μας.

Όμως αυτό δε σημαίνει πως δε θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί! Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που μας δίνουν τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, θέλουμε να φτιάξουμε ένα γενέθλιο βίντεο στο οποίο θα είναι πρωταγωνιστές οι φίλοι της ομάδας μας.

Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να αποστείλετε ένα βίντεο με μέγιστη διάρκεια 10 δευτερόλεπτα, στο οποίο να συμπληρώνετε τη φράση «Η Ανόρθωση για μένα είναι…». Απαραίτητη προϋπόθεση στο βίντεο να φοράτε τα διακριτικά της ομάδας μας (φανέλα, κασκόλ κτλ) και κατά την αποστολή να μας ενημερώνετε για τα μικρά ονόματα όσων εμφανίζονται στο βίντεο.

Η αποστολή μπορεί να γίνεται με τους εξής τρόπους:

Με email στη διεύθυνση pressoffice@anorthosisfc.com

Με μήνυμα στο Instagram: https://www.instagram.com/anorthosisfc_official/

Με μήνυμα στο facebook: https://www.facebook.com/anorthosisfc

Κάθε οπαδός μας που θέλει να συμμετάσχει παρακαλείται να στείλει μόνο ένα βίντεο και να αποσταλούν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (29/1). Η δημοσίευση του τελικού βίντεο θα γίνει από εμάς ανήμερα της γενέθλιας ημέρας του συλλόγου.

Συμπληρώνουμε 110 χρόνια ζωής κλεισμένοι στο σπίτι, αλλά θα το γιορτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!