«Η Ανόρθωση έχει επενδύσει πολλά. Ευρωπαϊκός όμιλος και πρωτάθλημα οι στόχοι μας»

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Αραγιούρι, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, στην αποχώρηση του από την Πάφο αλλά και στους στόχους των κυανόλευκων ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά: 

Για την Κύπρο: «Το συνολικό πακέτο είναι μια χαρά στην Κύπρο, καθώς το πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και μου είναι οικείο από τις τελευταίες σεζόν στην Πάφο FC. Παίρνω επιπλέον ενέργεια από το νέο σύλλογο, είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή μου. Η κοπέλα μου και εγώ ήμασταν πολύ χαρούμενοι στην Κύπρο και θέλαμε να μείνουμε εδώ, κάτι που έγινε».

Για την Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχει κάνει πολλές μεταγραφές και θα επενδύσει πολλά για την επόμενη σεζόν που θέλει πολλά. Χωρίς αμφιβολία, θέλουμε να παίξουμε για το πρωτάθλημα και να το κατακτήσουμε. Επίσης, ένα όνειρο θα ήταν να φτάσουμε στη φάση των ομίλων του Europa League, ή τουλάχιστον στο Conference μέσω των επόμενων αγώνων. Ενδιαφέρουσες προκλήσεις υπάρχουν μπροστά μας».

Για το ρόλο στην ομάδα: «Είναι ακόμα πολύ δύσκολο να πω κάτι για τον δικό μου ρόλο, γιατί όλα είναι έτσι στην αρχή. Με ανοιχτό μυαλό και ενθουσιασμό έχω προχωρήσει και θα κοιτάξω τον ρόλο μου. Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, αλλά ο χρόνος παιχνιδιού πρέπει πάντα να κερδίζεται σ’ ένα νέο περιβάλλον. Ωστόσο, με καλή αυτοπεποίθηση, ξεκινάω μια νέα εποχή για την καριέρα μου».