«Η Ανόρθωση δεν έδωσε ευρώ, ο Ρισβάνης χάρισε ετήσιο συμβόλαιο»

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Σπύρου Ρισβάνη παραθέτει η ελλαδική ιστοσελίδα «sportime.gr». Όπως τονίζει, η Ανόρθωση δεν έδωσε ούτε ευρώ στον Ατρόμητο, καθώς ο ίδιος ο Ελλαδίτης αμυντικός χάρισε ένα σημαντικό ποσό ώστε να μείνει ελεύθερος και να πάρει το αεροπλάνο για το νησί μας.

Αναλυτικά:

Ένα 100άρικο έβγαζε προς τα έξω πως ήθελε ο Ατρόμητος προκειμένου να αφήσει τον Σπύρο Ρισβάνη να αποχωρήσει. Ακούστηκε, μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες πως ο λόγος που υπήρχε μία καθυστέρηση στη μετακίνησή του στην Ανόρθωση ήταν πως δεν έχει πάρει τα χρήματα από τους Κύπριους.

Αυτό που προκύπτει, πάντως, είναι ότι η Ανόρθωση τελικά δεν έδωσε… ευρώ. Έτσι λέγεται και στις δύο χώρες. Πώς συναίνεσε ο Ατρόμητος στο να τον αφήσει έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του;

Ο παίκτης χάρισε μέρος από τα χρήματα που του οφείλονταν. Μπορεί να μην μιλάμε για τριψήφιο ποσό, αλλά ήταν σημαντικό. Για άλλους παίκτες το λες και ετήσιο συμβόλαιο. Κάπως έτσι έγινε το deal.

Το είχαμε αναφέρει από την αρχή της χρονιάς πως ο Ρισβάνης δεν… κρατιόταν. Ήθελε τόσο να φύγει από το Περιστέρι που ουσιαστικά στο τέλος έβαλε και από την τσέπη του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, έχουν αρχίσει να προτείνονται αρκετοί αμυντικοί. Ένας εξ αυτών ο Βιτάλις Μαξιμένκο. Πρόκειται για 30χρονο Λετονό διεθνή. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ομίγια Αρντίγια της Ιαπωνίας. Απόφαση θα παρθεί τις επόμενες μέρες τόσο για τα μετόπισθεν όσο και για μπροστά, αφού θεωρητικά ο Ατρόμητος αναζητά και φορ.